Hogy is működnek a "Nem Játékos Karakterek"?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hogy is működnek a "Nem Játékos Karakterek"? Empty Hogy is működnek a "Nem Játékos Karakterek"?

Témanyitás  Gwyneira Lavi on Kedd Okt. 18, 2016 11:01 am

Egy Nem Játékos Karakter, azaz NJK különleges dolog az frpg világában – anélkül töltjük ki vele a játékos körül teremtett űrt, hogy ahhoz másik játékost kéne keresnünk. Ez lehet azért, mert egy fontos személyt szeretnénk feltűntetni, vagy egy tanári kart kell szemléltetnünk, esetleg azért, mert fel kell tölteni egy akadémiai csapatot. Mindezek egy dologhoz vezetnek minket – hogy írjunk egy adatlapot, valamint történetet társunkhoz, és bepályázzuk őt a Pályázatok témakörön belül a saját nevünk címével rendelkező témában. Ezután már csak el kell fogadnia egy Igazgatónak, és mehet is a játék.

De milyen szabályok is vonatkoznak ezekre a karakterekre?
Nos igen, nem csak a nevük és a szerepük ilyen speciális. Vannak azok az NJK-k, akiket egy adott szinten pályázhattok be, ők nem tudnak fejlődni, azon okból, hogy bizonyára mentornak, tanárnak szánjátok – és egy magas szintű NJK fejlődését legfeljebb mesélő vezetheti be, különleges okból.
Ezen kívül vannak azok az NJK-k, akik talán gyakoribbak lesznek; a Vadásztársak. Ők alapszinten kezdenek, akárcsak Ti, és akkor képesek fejlődni, hogy ha magatokkal viszitek őket egy megbízásra, kalandra, jól kijátsszátok őketés kéritek, hogy jutalmazzák az adott NJK-t. Fontos: Egy Játékos csak egy Nem Játékos Karakter fejlődéséhez járulhat hozzá egy adott eseményen belül. A pont- és pénzjutalom egy bizonyos szorzó (és a mesélő jóindulata) segítségével adódik hozzá az NJK értékeihez, melyeket a Játékosnak folyamatosan vezetni kell. Ezek ahhoz szükségesek, hogy ne jusson túlzott előnyhöz az, aki NJK-kal játszik Játékosok helyett.

___________
I should try this

Gwyneira Lavi

Gwyneira Lavi

Hozzászólások : 35
Regisztrált : 2016. Sep. 14.

http://remnant.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.