Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Hétf. Okt. 24, 2016 7:31 pm


A hajnal lassan kopogtat a Föld ablakán, és fényével szép lassan vörösre, majd sárgára és egészséges, természetes fényre festi a tájat. A tájat, mely hegyes, sziklás és elég kietlen. Nem sok minden mocorog erre, ám a búvóhelyek töménytelen mennyiségben állnak rendelkezésre a vadászáshoz. Minden szegletet, minden apró zugot, minden egyes fát és az ágát ismeri. Itt nőtt fel. Itt ébredt a tudatára. Itt lesz ő is egy a sok Alfa Grimm közül.
Hamarosan.
Az egyik lombos fa ágán ücsörög, és figyeli a tőle távolabb lévő társait. Valami húscafaton marakodnak, ami egyiküknek is kevés lenne, nem hogy kettejüknek.
Régóta nem ettünk már.
Lelke, aurája - már ha lenne  - bizonyára valamiféle fakó szürke színben pompázna most, hiszen való igaz: rég járt erre Préda, akibe belemélyeszthette volna karmait, letéphette volna a húsát a csontjairól, és felfeszítette volna mellkasát, hogy érdes nyelvével kiszürcsölje forró vérét.
Hús. Vér.
Tudja, hogy az öntudat, mely lágyan lengi körbe agyát és gondolatait, csak egy múlandó, érdekes és új dolog. Még nem áll készen. Még nem elég erős. Épp, hogy néhány gondolatfoszlányt el tud kapni, fel tud fogni és tud vele kezdeni valamit.
Stratégia.
Ám ez még messze van a tökéletestől. Messze attól, hogy a Legjobb Alfa legyen a földön. mert ez a célja. És pontosan tudja, hogy képes rá.
Hamarosan.
Gondolatait azonban hirtelen lefoglalja a mozgó bokor, és a mögötte lévő fiatal lány. Lenge ruháját meglibbenti a hajnali szél, szíve hevesen zakatol, tekintete ide-oda les.
Nem elég pontos.
Apró lábaival megmássza a sziklákat, és egy bokorhoz igyekszik. Tudja, hogy milyen bokor az. Gyógynövény terem rajta. Bűzös, de az állatok gyakran eszik, mikor sérülés éri őket. Nem tudják, hogy a friss hús, a vér édes íze sokkal jobb gyógyír az ilyen fájdalmakra. Érzi a lányka furcsa szagát, enyhén izzadt, ám mégis édes. Szinte már érzi vérének édes illatát, és ízét a szájában.
Kell!
Ám még kivár. Megfigyel. Ez az ő stratégiája. Tudni akarja, a lányka egyedül érkezett-e, hogy van-e rajta kívül még valaki a környéken.
Óvatosság.

//Várok egy játékos társat, vagy esetleg egy mesélőt, ha van kedvetek. ^^ //

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Gray Cipher on Pént. Okt. 28, 2016 6:44 pm

* Nos, ezennel megbízásnak tekintem eme szép indulást, így kaphattok rá pontokat később. Zima csatlakozott a csapathoz, ketten együtt fogtok játszani... akarom mondani prédára lesni. Ha nem ismernétek, a mesélő post után jön a ti körötök/postotok, majd megint egy mesélői kör és így tovább. A közös összebeszélés nagyban javítja az írások minőségét. Ebbe a rendszerbe az első post most nem számít bele, azért majd kap Yoru egy kis bónuszt. Jó játékot! *

Szeretjük megmondani a lánykáknak, hogy ne menjenek ki egyedül az erdőbe, de valamiért mégis csinálják. Fene se érti. Zima, hosszú éhezés után érkezik erre a vidékre, bokrok közül ő is megpillantja a prédát, majd kicsivel később, a Nevermore-t is. Yoru sincs elengedve ilyen szempontból, ő is észreveszi a furcsa, bár egyértelműen beowulf grimmet. A grimmek általában nem bántják egymást, de most csak egy préda van, mit lehet akkor tenni? Rövid rivalizálás után felülkerekedik a Nevermore? Vagy megosztja az ételét, remélve, hogy a beowulf hasznára válik? No és mi lesz a lánykával? Számít ez egyáltalán? Bármelyikőtöket is látja meg először, sikoltása bezengi a környéket. Megindul, hogy elmeneküljön, de tudja, hogy nincs esélye. Egyedül jött, túl messzire merészkedett otthonról, nem hallgatott az atyai tanácsra, így nem várja őt haza a vacsora. Nem, mert kellemetlen körülmények között, reggeli.

Postotok ott érjen véget, hogy elkapjátok a lányt és kezdtek valamit egymással. Ha harcra kerül a sor, a Nevermore az erősebb, de grimm ritkán öl grimmet. Kérdéseket PŰ-ben várok.

Gray Cipher

Gray Cipher

Hozzászólások : 26
Regisztrált : 2016. Sep. 27.

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Zima on Szomb. Okt. 29, 2016 11:56 am

Ha érezhetnék éhséget, most nyílván majd kilyukadna a gyomrom minden bizonnyal, hisz a kínzó táplálkozási vágy még mindig utolért. Nincs szükségem élelemre, mégis vágyok az préda húsra, vérre, belsőségre. Kissé talán abszurd tudom, de én magam sosem voltam olyan, mint egy átlagos Grimm. Én az élvezetekért öltem, nem azért, mert jó móka. Szinte máris tocsogott a nyáltól rusnya farkas pofám, mikor arra gondoltam, hogy ismét kemény, mégis omlós húsba márthatom fogaim, hisz mióta a Falkát levadászták, egy alkalommal sem voltam képes táplálkozni, még egy lépnyi falatot sem! Pedig nem nagy kérés… szinte semmi. Mégis itt vagyok képzeletbeli éhségtől „fojtogatva” és sehol egy Préda, mely csökkenthetné haragos bendőm morgását. Végül azonban… a csoda rám mosolygott.
Alig hallható, mégis ismerős hangzású dúdolást hallok meg. Megállok, testem megfeszül. Ösztönösen lekuporodok, és a közeli bokor tövébe mászok négykézlábra ereszkedve, egészen a földhöz simulva. Szokatlan ez kissé egy Beowulftól, de óvatosnak kell lennem. Nincs szükségem még egy Vadászprédára! Óvatosan lestem ki fedezékem mögül, ám szívem nagyot dobban, ahogy megláttam Őt. Egy fiatal Préda dúdolgatott, szökdécselt tudatlanul az őt fenyegető veszélyről. Eme ártatlan, könnyű zsákmány látványa akaratlanul előhozta a bennem uralkodó Grimmet. A nyálam folyni kezdett az izmaim megfeszültek… de nem mozdultam, mert a lánnyal szemben a fán felfedeztem mást is. Nem… nem holmi szárnyas madár volt az, amit megpillantottam. Egy Nevermore! Ilyen nincs! Végre találtam egy zsákmányt, erre más is el akarja venni előlem! Nem! Nem! NEM!
Annak ellenére, hogy én a megfontolt cselekedet híve vagyok, most mégis gondolkozás nélkül vetettem ki magam vonyítva a cél felé. Nagyjából ugyanolyan távol voltunk a prédától, így ha kezdeményezek, enyém lehet a Préda. Gyorsabb és mozgékonyabb vagyok az átlagos Beowulfnál, még ha nem is olyan erős. Erdős terepen, ahol sokat kell manőverezni egy földi célpontot elviekben hamarabb el kéne érnem, mint egy Nevermore és ha elkapom a zsákmányt, onnantól én diktálhatom a szabályokat! Rögtön ezután a lány sikítva próbált elszaladni, de ha csak a Nevermore gyorsabbnak nem bizonyul, képes lehetek leteríteni a nőstény Prédát egy jól irányzott harapással, mely nyomán a gégéje recsegve roppan össze. Ha sikerül elkapnom továbbra is a számban tartva fékezek le, morogva keresem meg a szememmel a Nevermoret. A Préda kisebb nálam. Kisebb vagyok egy átlagos Prédánál, de azért az ivadékaiknál nagyobb, így biztonsággal tarthatom, bár rá kell segítenem karmaimmal, mélyen a puha húsba mártva őket, hogy szilárdabban tarthassam. Morogva jelzem a Grimm társamnak, hogy ezúttal a Prédából nekem van jogom elsőként enni. Szememből fenyegető, mégis értelmes csillogás tükröződik, kutatva meredve a Nevermore felé.

Zima

Zima

Hozzászólások : 12
Regisztrált : 2016. Oct. 27.

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Szomb. Okt. 29, 2016 12:17 pm

A reggeli szél lágyan borzolja éjfekete tollait, melyek megfeszülnek. Minden izma mozgásra kész, hiszen bármikor eljöhet a pillanat.
Az a pillanat.
Figyel és kivár, ül az ágon, a lombok lágy takarásában. Vörös szemem meg-megvillan, de a lányka ezt nem érzékeli. Ő elvan a dalával, amit lágyan dúdolgat kellemes hangján, a kosárkával, melybe egyre több gyógynövény foglal helyet. Nem foglalkozik a veszéllyel. Ám Ő igen. Tudja, hogy nem lankadhat a figyelme a húsra, a vérre vágyván, így a környezetét is figyeli, párhuzamosan a Prédával. És megpillantja.
Ott, a bokorban lapulva!
Egy Beowulf lepul a bokorban, vörös szemeit ugyanúgy, éhesen a Prédára tapasztva, mint ahogy Ő tette nemrég. Megborzolja a tollait, és már látja: a Beowulf mozdul. Izmait megfeszíti, és ugrásra készen indul meg, ugrik ki a bokorból, egy vonyítás kíséretében.
Gyors, nagyon gyors.
Egy másodpercet sem gondolkozik, izmos lábaival ellöki magát az ágról, majd erőteljes szárnycsapásokkal indul meg a Préda felé, aki már riadtan pislog a felé közeledő lényre. Kicsit feljebb emelkedik, majd mint egy ágyú robban lefelé, hogy elkapja a lány mellkasát és egyetlen mozdulattal tépje ki apró, ám hevesen dobogó szívét, mely a forró, vörös vért pumpálja teste minden szegletébe.
Támadj!
A szél süvít a füle mellett, szinte alig hallja a sikolyt, melyet a lány hallat, majd a hörgést, végül a fulldokást. A Beowulf egy határozott mozdulattal vetődik rá és harapja el a torkát. Ekkor ér oda Ő is, erős karmos mancsaival beletépve a Préda mellkasába, és így terítve le a földre, háttal.
Az enyém!
Karmával belemarkol a testbe, érzi a meleg húst, a forró vért, mely a gégéből maszkjára spriccen.
Mennyei érzés!
Vörös tekintetét a Beowulf-ra emeli, majd szárnyát határozottan tárja szét, húzza ki magát és szívja teli tüdejét. El akarja ijeszteni a Beowulf-ot, habár sejti, hogy ez nem igen fog menni. Furcsán apró Grimm-mel került össze, ám gyors.
Túl gyors.
Kitárja a csőrét, furcsa hangot hallat, végül hogyha a Beowulf nem támad, egy gyors mozdulattal tépi ki a lány szívét a helyéről és hagyja, hogy karmait és lábát vörösre fesse a forró vér...

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Gray Cipher on Szomb. Okt. 29, 2016 2:23 pm

* Tessék szépen pótolni a karakterlapokat, karakternaplóval együtt. Smile *

Zima, fejlett intelligenciájának köszönhetően felméri, hogy nincs sok esélye a másik grimm ellen, lehet itt az idő a tépj ki egy darabot és fuss el taktikát alkalmazni. Mindazonáltal a vérszomj már nem olyan erős, mint eleinte, a lány halott, a vadászat tüze alábbhagy. Ahogy találkozik kettőtök tekintete, valami mást is észrevesztek a grimmek végtelen haragja mellett. Vajon megosztjátok e a préda szétmarcangolásának jogát? Ezt nem tudom, viszont ma volt zsákmány, ami elégedettséggel tölt el mindkettőtöket, ez egy új érzés, amiről nem tudjátok biztosan mi váltotta ki, lehetett akár a másik grimm is. Megpróbálhattok kommunikálni egymással, de megfelelő eszközök híján ez csak minimális eredményt szülhet. Végső soron, különvonulva várjátok majd, hogy mit hoz a nap további része, de jól tudjátok, hogy az emberek nem hajlamosak hosszabb ideig megfeledkezni a kölykeikről. Yoru számára ez inkább áldozatokat jelent. Zimában azonban más is felmerül, talán veszély?

Postotok ott érjen véget, hogy már békén hagyjátok egymást.

Gray Cipher

Gray Cipher

Hozzászólások : 26
Regisztrált : 2016. Sep. 27.

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Zima on Hétf. Okt. 31, 2016 11:45 am

Fogaim közt ragadt nőstényt úgy szorítottam magamhoz, mintha nem lenne más táplálék az egész földön. Azonban az enyém volt és senki másnak nem adom! Viszont a Nevermore nem adta könnyen magát. Lecsapott és kis híján a karomat is eltalálta. Rámordulok és jobb kezemmel elengedve Prédám a Nevermore felé csapok megpróbálva elijeszteni a zsákmányomtól. Érthető volt a viselkedésem, hisz én ejtettem el, ő mégis magáénak akarja. Ügyetlenül csapkodok, miközben a madár Grimm egyre jobban felszakítja az áldozat mellkasát, mire én egyre intenzívebben kapálózok. Végül mikor amaz kiszabta helyéről a legfinomabb részt vadul felvonyítok. Elengedem áldozatom, majd kezemmel és lábammal a földhöz szegezem, akkor is, ha a Nevermore esetleg meg tudná tartani. Nem tűnik olyan idősnek ez a Grimm, szóval még ha a lány súlyát el is bírná, az enyémmel kiegészítve biztos, hogy nem sikerülne. Vadul harapok és csapkodok karmos mancsommal megpróbálva hátrálásra bírni. Ha sikerül legalább azt elérnem, hogy felrepüljön, négykézlábra ereszkedek, és vadul vicsorítva hátrálok rá a testre, végig szemmel tartva a tolvaj Grimmet. A szívet nagy eséllyel, már biztos, hogy nem fogom tudni visszaszerezni, de még maradtak finom falatok, hogy kiengeszteljem magam. Viszont óvatosnak kell lennem. Nagyon minimális védelemmel rendelkezek, és ha nem figyelek, könnyen megsérülhetek. Egy ideig szemezek a hollóbestiával, majd csak akkor látok neki a falatozásnak, ha láttam, hogy nem fog támadni. Persze azért nem vehetem fél várról, így mielőtt valóban nekikezdtem volna állkapcsom nagy csattanással a Préda nyakába mar, majd karmaimmal rásegítve leszakítom az áldozatom szörnyű recsegést keltve. A számba véve egy ideig meredten néztem az ellenfelem, de végül egy nagy lendülettel távolabbra dobtam a fejet, mely pattogva gurult felé. Még ha nem is olyan intelligens, még akkor is megértheti a szándékom. Hajlandó voltam megosztani a zsákmányom vele. Odaadtam egy viszonylag kisebb darabot a zsákmányból, ami engem illet. Ez talán a gyengeség jelének is veheti, de én csupán csak nyugton akartam enni, míg ő a fejet csipegeti. Ha látszólag meg van elégedve a részével végre lehajtom fejem a felhasított mellkasba és éles fogaimba a nyers húsba vájom.

Zima

Zima

Hozzászólások : 12
Regisztrált : 2016. Oct. 27.

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Hétf. Okt. 31, 2016 12:22 pm

A kicsi lány hamar holtan fekszik a földön, két Grimm alatt. Furcsa játék ez, hiszen mindketten a magukénak tekintik a zsákmányt. Habár a Beowulf terítette le, Ő már előbb ott volt, ő már előbb figyelte a lányt. Harag és düh szántja végig a testét, eddig ismeretlen érzés, ám manapság egyre gyakrabban keríti hatalmába. Ocsmány és gusztustalan érzés ez, ám erőt ad neki. A lány mellkasára érkezve vájja bele karmait a húsba, és érzi a forró vér spriccelését, ahogy lassan szétfolyik a ruhán, és melegíti lábait. Azonban a Beowulf sem adja könnyen a prédáját, és habár a szív vére lassan csöpög a tollaira, ahogy a csőrében tartja, nem elégszik meg ennyivel.
Több kell.
Egyelőre fogalma sincs, hogyan riassza el innen Grimm társát, és úgy tűnik, hogy a másik sem jut sikerre. Habár morog, és csapkod, Ő kitárja a szárnyait, és azokkal igyekszik elijeszteni a Beowulf-ot. Néha karmos lábát is előre lendíti, karmolást okozva a másik Grimmen, ám az túl gyors.
Túl gyors.
Érzi, ahogy a karmos mancs a fejéhez ér, és lája a tollát.
A tollam!
Az éles karom végigszántja a maszkja mellett a nyakát, és forró vér csörgedezik lefelé a vállán, majd a testén, mellkasán.
Eltalált.
Felreppen, és hátrébb száll le, így lekerül a Préda testéről. A Beowulf egyből reagál, gyorsan rááll az egész Prédára, miközben Ő csak áll és nézi.
Ismét egy tolvaj.
Szomorúság, csalódottság és harag tölti meg a testét, ám a szívet megszerezte. A legfinomabb része egy embernek. A még lágyan lüktető szív, amely harapás után még kipréseli magából az utolsó csepp, buborékos vért. A forró testrész, melyben még ott van az utolsó néhány forró vércsepp. Arrébb repül kicsit, és mikor látja, hogy a Beowulf enni kezd, ő is belemélyeszti éles csőrét a szívbe. A fej ekkor gurul el mellette.
Ideadta a fejet.
Figyeli, ahogy a hosszú haj elterül a véres nyak alatt, a szőke hajtincsek immár a vértől vörösek. A szemek nyitva, az emberlány utolsó rémületét őrizve meg.
Félelem.
A Beowulf-ra néz, vörös szemét az övébe mélyeszti, majd lassan kitárja a szárnyait, fejével pedig biccent.
Köszönöm.
Habár a Préda félig az övé volt, igen kevés részt kapott belőle. De legalább kapott. És ez a nyeszlett Beowulf úgysem tudja megenni az egész testet.
Várok. Kivárok.
Enni kezdi a szívet és érzi, ahogy a friss, meleg hús lecsúszik a torkán, bele a bendőjébe. Mennyei érzés! A seb a nyakán még lüktet, de már nem vérzik. Tudja, hogy pihennie kell több mint egy napot. Lassan gyógyul.
Túl lassan.
Ha tudná, elhúzná a száját, de egyelőre csak egy lesújtó pillantást vet a Beowulf-ra, majd folytatja a szív elfogyasztását. Siet. Annyira nem élvezi ki az ízeket, melyet a félelem járt át az utolsó pillanatokban.
Pedig mennyei.
Éles csőrével egyre nagyobb hús cafatokat tépked a szívből, mely szép lassan elfogy, már csak egy csoffadt húscafatra emlékeztet.
Sietnem kell. Keresni fogják.
Logikus és érthető gondolat, nem tudja, hogy a másik Grimmnek ez eszébe jut-e. Furcsa villanást lát a szemében, mintha ő is értené, mi történt. Mintha...
Ő is olyan, mint én.
Egy pillanatig csak nézi a Beowulf-ot, ahogy marcangolja a testet és arra gondol, hogy jól esett volna még neki egy-egy falat néhány belső szervből, vagy a combból... Károg egyet, majd csőrébe kapja a fejet és távolabb repül egy bokor mögé.
Érzem, hogy hamarosan társaságunk lesz.

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Zima on Hétf. Okt. 31, 2016 1:13 pm

Észre sem vetem mikor a karmaim az ellenfelem húsát karcolta fel. Nyílván, azért mert nem volt olyan mély seb, így mikor csak azt látom, hogy hátrál és elrepül kicsit távolabb, örömittasan felmordulok, majd áldozatomra telepedve kivártam, hogy visszajön-e. Szerencsére… a Grimm nem akart tovább próbálkozni, megelégedett a szívvel, ám furcsa jó szándékról (mely amúgy nem jellemző a mi fajtánkra) tanúbizonyságot téve felajánlottam a madárnak a Préda egy részét. Ez még mondjuk mindig több, amit egy fajtársamtól kaphatott volna, de lényegtelen. Miután látszólag, már egyáltalán nem akarta folytatni az esztelen harcot, végül belekezdtem a lakomámba.
Oh egek… az első falat… mindig az a legjobb… Egek… ez olyan mennyei… ahogy a fogaim felhasítják a puha, zsenge húst, ahogy felszakított erektől a szám megtelik a húsból patakozó vérrel. Egyszerűen mennyei. Nyelvemet végighúzom véres pofámon az első falat után, majd miután karmommal kicsit felhasítottam a húst, ismét belenyomtam fejem a Préda hasába jóízűen falatozva a különböző belsőségekből. A gyomorrágós, de pikáns, a vese kissé kemény, de zamatos. Egyedül a tüdőt nem szerettem annyira, mert olyan íztelen, kissé vizes, de üres gyomrom még ezt is mennyei lakomának tartotta. Csontok robbantak az erős állkapcsom alatt, hús szörnyű szakadó, ahogy fogaimmal kitépem a testből. Nem érzek éhséget, így a jóllakottságról sincs fogalmam, de ha érezném, nyílván hasonló lenne, mint amit most érzek. Kellemes bizsergés jár át, ahogy felegyenesedek, és még pont látom, ahogy a Nevermore a fejjel arrébb repül. Nyílván érzékeli a közelgő veszélyt. Hm… érdekes. Vajon ő is olyan, mint én? Egy átlagos Grimm nem foglalkozna az esetleges veszéllyel, nyilvánvalóan falatozna tovább, de ahogy ő, úgy én is érzi a feszültséget. Ez a Préda fiatal volt, vagyis a Falkája hamarosan keresni fogja, ha nem ér vissza. De nem értem hova siet. Látszólag a Kis Préda céllal jött az erdőbe, így nagy eséllyel még el kell telnie egy kis időnek, mire észreveszik a hiányát. De értem az aggodalmát és igazából én is indulhatok, lévén ellaktam. Felállok, majd egy ideig szemezgetek a Préda maradványaival.
Mikor végül otthagytam a testet, karmaim közt a maradék, kikapart belsőséggel a Nevermoret rejtő bokor felé indultam kellemes ütembe, kissé nyugodt tempóba. Ha jöttömre nem szállt fel, egyszerűen a fej mellé dobom a maradék belsőséget, majd karmaimról lenyalva a vért és egyéb kisebb cafatokat, egyszerűen leheverek a földre összegömbölyödve, de szememmel végig kíváncsian meredve a madár bestiára. A fedezékből nem lehetett rálátni a szétszaggatott holtestre, de ezzel egy időben minket sem láthattak, így nem kell aggódni.

Zima

Zima

Hozzászólások : 12
Regisztrált : 2016. Oct. 27.

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Csüt. Nov. 03, 2016 11:10 am

Nem igazán úgy sikerült ez a vadászat, ahogy ő eltervezte. Későn vette észre a Beowulf-ot, és ezért dühös. Dühös magára. Dühös a Beowulf-ra. Mit képzel, hogy pont itt akar vadászni? Pont az ő Prédájára?
Az Én Prédámra.
A kislányt hamar elkapja és megöli a két Grimm. Nem sok nehézség volt benne, hiszen egy fiatal egyedről van szó. Ezért is biztos benne, hogy hamarosan keresni fogják őt.
Elővigyázatosság.
Azonban ezek a furcsa és megmagyarázhatatlan gondolatok csupán addig lepik, borítják be elméjét, ameddig a vér ki nem bukkan a lány testéből. A forró, vörös, zubogó vér, mely apró buborékokkal adja tudtukra, hogy nem régiben még mozgott odabent a testben. Nemrégiben még életet adott ennek a kicsi lánynak.
Nemrég még élt.
Habár a kislány nem okozott gondot, mégsem az Övé lett a Préda. A Beowulf gyorsabb volt, és ezért csak magát okolhatja.
Nem figyeltem eléggé.
Szinte biztos benne, hogy a Beowulf az erősebb. Habár nem tűnik nagyon harcedzettnek, gyors, nagyon gyors. El is foglalja a Prédát, teljes testével ránehezedik a hullára, karmos mancsaival pedig felé csapkod. Megsebezve őt. Éles karom hasít végig a nyakán, és hátrébb repül. Nem akar megsérülni. Tudja, hogy lassan gyógyul. Pláne, ha nincs hozzá elegendő táplálék. Azonban a szív az övé.
Amikor a Beowulf lenyugszik, Ő is enni kezdi a szívet. A legfinomabb rész, még friss és zsenge. Még meleg. Csak hamar szétmarcangolja éles csőrével a belső szervet, és még éhesen pillant a test felé, ahol a Beowulf lakomázik. Tekintetük találkozik, és hamarosan a fej gurul oda elé.
Könyörület.
Enyhe undor tölti el a testét, de az éhség hatalmasabb. A kis lány testét nézve sejti, hamarosan érte jönnek. Fedezék után néz és hamarosan már egy jól rejtett bokor mögül figyeli a Beowulf-ot, maga mellett a fejjel. Ínycsiklandozó, szereti az agyat és a szemgolyót is. Hamarosan a Beowulf is odatelepszik mellé és ő nem érti. Mit akar még?
Mit akarsz még?
A szemébe nézve szinte üvölti a kérdést, mozdulatlanul áll a fej mellett. Néha meg-megrázza tollait és a holttest felé pillant. Már csak egy kupac ruha és néhány falat hús.
Később.
Ő nem akar semmit a Beowulf-tól. Hogy érez-e hálát az adományért? Nem. Sőt. Csak düh, határtalan düh járja át tollai hegyéig minden porcikáját. Undorodik magától. És a Beowulf-tól is.
Még egy utolsó pillantást vet a Beowulf-ra, majd határozottan löki el magát a földtől, és ott hagyva az "ajándékot", az"adományt", tovaszáll újabb Préda után lesve.
Ami már csak az enyém. Amin már nem kell osztozkodni.

//Köszi a játékot, élveztem, érdekes volt! Smile //

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Gray Cipher on Pént. Nov. 04, 2016 2:13 am

A napotok sokáig békés marad. Az égitest eléri csúcspontját, majd alighogy alkonyodni kezd két tucatnyi frusztrált falusi masírozik be a területre. Fáklyák, balták, kardok és puskák nyugszanak a kezükben. Liana nem jött haza és mindenki sejtette mit jelent ez, a környéken. Döntenetek kell mihez kezdtek velük. A nevermoreok maradnak, vagy tovaszállnak erősítésért. A beowulf, eldöntheti, menekül, vagy megpróbálja eltakarítani a nyomokat. Természetesen harcba is szállhattok. Postjaitok ott érjenek véget, hogy eldöntitek mihez kezdtek a két tucat férfival és nekikezdtek a dolognak.

Gray Cipher

Gray Cipher

Hozzászólások : 26
Regisztrált : 2016. Sep. 27.

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Vas. Nov. 06, 2016 9:57 am

Nem érzek hálát. Csak dühös, és bosszút.
Ezek a gondolatok cikáznak a fejében, miközben a Beowulf által neki adott fejet eszik. Éles csőrével csakhamar bejut a koponya mögé, és a finom, lédús agyvelőt hörpinti-szürcsöli ki. Mennyei íz, még friss és zamatos. Nem száraz, nem fonnyadt és csoffadt.
Friss és finom. Fiatal.
Azonban ahogy a Beowulf a közelébe jön, és letelepszik mellé, Ő nem érti, hogy miért. Ő nem akar semmit a Beowulf-tól. Haragszik rá, amiért elvette a Prédáját, melyet már egy ideje figyelt. Haragszik rá, hogy csak egy kis belsőszervet - habár a legfinomabb részt - kapta meg abból a Prédából, melyet ő nézett ki magának. Az egészet. Nem csak egy darabot.
Vörös szemeivel figyeli a másik Grimmet, hogy mit akar, hogy mit csinál. A bokor tökéletesen rejti el mindkettejük testét, egyikük sem olyan túl nagy példány. Majd a Beowulf lefekszik. Értetlenül mered "társára", hogy mégis mit csinál. Ő jött ide először. Ezt a helyet is el akarja venni. Nem akar semmit a Beowulf-tól, és még fel is idegesíti. A szívet már elfogyasztotta, az agyvelő nagy részét is, így csőrcsattogtva rúgja el magát a földtől, lebbenti meg szárnyaival a másik Grimmet, majd elrepül. Hamarosan eltűnik a hegyek mögött, ám nem véglegesen.
A nap egész kellemesen telik, gyomra tele van, így nem gyötri az éhség. Pihenni vágyik, hogy a sebe is gyógyuljon, ám nem hagyja nyugodni a Beowulf. Vajon ott van még? És vajon hagyott valamit a testből? Hirtelen elgondolkozástól vezérelve a Nap utolsó sugaraival együtt kel szárnyra, és repül el óvatlanul a tetthelyre. Azonban nem érkezik meg, nem nézi meg a testet, és nem foglalja el azt a bokor nyújtotta rejtekhelyet, melyet jó előbb megtalált.
Emberek.
Igyekszik észrevétlenül egy magas fa lombfedte ágára repülni és úgy helyezkedni, hogy odalentről ne lássák meg. Figyeli az embereket.
A kislányért jöttek.
De vajon hol van a Beowulf? Csak ül és vár. Kivár. Figyel, hogy mi történik. És vajon hol van a holttest maradéka?

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Zima on Vas. Nov. 06, 2016 11:33 am

// nem jelezte ki az új hozzászólást >.< //

Miután „jóllaktam” a kislány belsőségeivel, elégedetten nyalom le szám szélére ragadt vért és belsőség darabokat. Kellemes, nem éppen sietős tempóba indultam meg a bokor felé, amely mögé bevette magát újdonsült „társam”. Miután megkerültem a növényzetet, egyszerűen letelepedtem a madár grimm mellé, miközben karmai között  hozott maradék belsőséget egyszerűen a Nevermore elé rakom, majd lustán összegömbölyödök, ám kíváncsi tekintetem nem vettem le a Nevermoreról.
Nem tudom miért, de kíváncsi voltam, hogy mit reagál ő a tettemre. Hogy mit fog tenni, most hogy megosztom vele a zsákmányt. Igazából nem tudtam mit várok. Még a Falkában sem osztozkodtunk, vagy ha nagy kegybe hagyott az élvezetekből az egyik tag a másiknak, szimplán érzelem nélkül elfogadtuk azt. Nem múlik az életünk az éhségen, így a hála fogalmát sem ismerhetjük, számunkra nem jelent semmit az osztozkodás, egyszerűen… fölösleges pocsékolás.
Úgy tűnik a Nevermore inkább sértésnek vette az ajánlatom, mely után széttárta szárnyait és egyszerűen elszállt. Érdekes… mondjuk annyira nem, hogy túl sokáig lekössön. Fejem karjaimra hajtva végül éber álomba süllyesztem magam, ahol bár pihenek, továbbra is tisztában vagyok a környezetemmel, leginkább hallásomra hagyatkozva. Meglepő mennyit képes voltam, így pihenni, mikor végül felültem az ég is jóval sötétebb volt, mint ezelőtt… és az erdő is megtelt különleges szagokkal…
Különleges szagok…
A hús szaga…
Ember húsé…
A Grimm ösztönök még továbbra is bennem bujkálnak, bár kevésbé aktívan képesek manipulálni, amikor nem uralkodik el rajtam a fantoméhség (vágy a hús iránt) és ezek az ösztönök hajtanak engem, hogy induljak meg, vadásszam le őket. De én mást sugallok. Felkelek, és óvatos léptekkel indulok meg a szagok felé. Végül… megpillantottam őket.
Sok-sok Préda egy helyen. Gondolom a fiatal falkatagjukat keresik… szerencsére hiába. Érdekes, hogy a teljes Falka utána megy, nem csupán néhány őrszem, de a Prédák mindig is furcsák voltak. Tüzek, kínpálcák és dörgőbotok. Felismertem őket. Az emberek borzalmas fegyverei, mely könnyen karmaink és állkapcsaink fölé kerekedhetnek. A puszta kíváncsiság vezérel… nem tűntek fenyegetőnek még a nagylétszámuk esetén sem. Nem annyira, mint a Vadászpréda, aki lemészárolt minket. Idegessek, látszik rajtuk, nem hideg nyugodtsággal közlekednek… vagyis… ezek tényleg Prédák! Távol voltam tőlük, leginkább csak a tűz fénye és a szaguk alapján tudtam behatárolni a számukat, de nem vagyok hozzájuk elég egyedül. Erősítés kell. Hátam ívbe feszül és vonyításba kezdek.
~ Célpont a láthatáron. Erősítés kell.
Valószínűleg, ha van másik Beowulf Falka az válaszolni fog, ha szerencsém van, ha nem, akkor csak feleslegesen lelepleztem magam.

Zima

Zima

Hozzászólások : 12
Regisztrált : 2016. Oct. 27.

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Szomb. Nov. 12, 2016 4:56 pm

Egy rejtett fa lombozata között figyel, hogy mi történik. Nem sokkal ezelőtt emberek érkeztek a helyszínre. A Prédát, a kicsi lányt keresik.
Ostobák.
Tudhatnák, hogy mi történt, hogy a kislány nem fog hazamenni. Soha többet. Elkapták, és habár nem úgy, ahogy Ő szerette volna, azért neki is jutott belőle egy-két jó falat.
Finom falat.
Az emberek hangoskodva érkeznek meg és kezdik el szólongatni a kislányt. Aki már nem fog válaszolni. Soha többet. A Beowulf is megmozdul a rejtekében, ahol hagyta. Nem mozdult eddig, vélhetőleg a tele has miatt elnyomta az álom. Jól is esik pihenni egy kicsit a nagy lakoma után. Nem érti, hogy miért nem mozdul, hogy miért nem szalad el. Ennyi emberrel még ő sem bírhat el. Nem túl izmos, vékony teste biztosan nem bírná a támadást. Az emberek még vadász nélkül is elpusztítanák, mielőtt kettőt csattanna az állkapcsa. Kíváncsi, de nem annyira, hogy saját testi épségét veszélyeztesse. Társai már régen elrepültek, még mielőtt a lány megérkezett. Bizonyára a közös helyen koplalnak és valami maradékot próbálnak kibányászni egy-egy vájatból. A Beowulf lassan feláll és közelebb lopakodik. Nem tudja, hogy látja-e Őt, de szinte biztos benne, hogy nem figyelt fel rá, mikor visszaérkezett. Aztán olyat tesz, amire soha nem gondolt volna: vonyítani kezd. Értetlenül mered a Beowulf vékony ívbe feszült testére, majd az emberekre, akik megállnak és a hang irányába fordulnak.
Ostoba. Mérhetetlenül ostoba.
Nem várja meg, ahogy széttépik a Beowulf-ot, ahogy leleplezik a bokor mögül. Szárnyait meglengeti, majd amilyen gyorsan és láthatatlanul tud, úgy száll el, magára hagyva a ... "társát".

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Gray Cipher on Vas. Nov. 13, 2016 8:22 pm

Zima: Vonyításodra azonnal felfigyelnek az emberek és a fáklyák rohamos gyorsasággal megindulnak feléd. Mondanom sem kell, mindeközben a lány maradványait is megtalálják, ami egy "Itt van!" kiáltás kísérete mellett, igencsak megnöveli az emberek frusztrációját. Hangodat követve, természetesen már sejtik hol vagy, így előbb utóbb megtalálnak. Ha szökni próbálsz, mindenfelé fénypontokat pillantasz meg, ugyanis a falusiak sorokat alkotva haladnak, szisztematikusan átkutatva a tájat és nem okoz gondot nekik bezárva a sor-t körbevenni téged. Ráadásul ezen a sziklás tájon, egyáltalán nem olyan egyszerű haladni, pláne nem dombnak/hegynek felfelé. Harcban nincs túl sok esélyük ellened, félelmük, rettegésük óvatosságra inti őket, így inkább csak dühösen hadonásznak a fegyvereikkel, legyen az fáklya, villa, vagy lándzsa, egyeseknél ősrégi családi kard. A puskákkal csak végső esetben lőnek, de nem is okoznak vele túl nagy sebesülést. Esetlenül próbálnak visszatartani téged, pillanatokon belül viszont megjelenik egy kisebb csapat, akik hálót dobnak rád, amivel könnyedén elfognak és együttes erővel a falu felé kezdenek hurcolni. Postod itt érjen véget, természetesen megsebesíthetsz pár ember-t.

Yoru: Árnyként suhansz el a sziklás táj felett, újabb tucat embereket megpillantva. Messze elhagyod a tüzes csapatot, csak azért hogy a közeledő fennsíkon, egy beowulf falkát vegyél észre, akik valamilyen húson rágódnak vidáman, már amennyire vidám lehet egy grimm. Páran kíváncsian merednek a távolba, mintha hallottak volna valamit, vagy látnának valamit, de látszólag semmit sem szándékoznak tenni és hamar visszatérnek elmélyült elfoglaltságukba. Postod ott érjen véget, hogy eldöntöd mit teszel velük, ha egyáltalán szándékozol tenni velük valamit, hiszen akár repülhetsz is tovább.

Gray Cipher

Gray Cipher

Hozzászólások : 26
Regisztrált : 2016. Sep. 27.

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Yoru on Pént. Nov. 18, 2016 5:24 pm

A tüzes emberek hamar közelednek a búvóhelyeik felé. Eszébe sem jut, hogy szembe szálljon ennyi dühös emberrel, még akkor sem, ha esetleg ketten a Beowulf-fal legyőzhetnék őket. A gyomra már tele van mára, és habár kecsegteti a hatalmas adag friss hús, melyek az emberek leöléséből maradna, mégsem buta.
Túl sokan vannak.
Amikor a Beowulf vonyítani kezd, döbbenet suhan végig rajta. Szinte biztos benne, hogy az emberek hamarabb meghallják a vonyítást, mint a grimm falkája, akik ki tudja, hogy merre vannak. Vagy hogy vannak-e egyáltalán...
Sebesen löki el magát az ágról, amin eddig ücsörgött és figyelt.
Én nem leszek Préda.
Valóban, nem akar most ő a kislány sorsára jutni, így minél hamarabb igyekszik távol kerülni a dühös, tüzes emberektől. Ki tudja, hogy milyen fegyver van náluk, illetve, hogy van-e közöttük tanult, profi vadász. Mert akkor még annyi esélyük sem marad, mint amennyit eddig hitt. Valahol mélyen bízik benne, hogy a Beowulf is észbe kap és inkább ott hagyja az embereket és menekül, minthogy hősködjön és úgy hulljon el. Az idő már hűvös, a Nap sugarai is az utolsókat rúgják. Talán a sötétséggel a grimmek előnybe kerülhetnek a sima tüzes emberek ellen, ám vörös szemük elárulja őket, így hamar lelepleződhetnek, ahogy a bokorban bujkálva támadásra készülnek. Az ágyról lepotyog pár száraz levél és az ág is kicsit megreccsen, ahogy felszáll róla és nagy szárnyaival párat csapva már ott sincs. Fekete teste beleveszik a szürkületbe, és hamarosan már nem is hallja az emberek zaját, és a Beowulf vonyítását sem. Kisebb szikla ormon pihen meg néhány percig ám megdöbbenve veszi észre, hogy a közelben egy falka tartózkodik és eszik. Talán a Beowulf tényleg tudta, hogy vannak a közelben társai. Nem érdekli annyira, és szíve szerint még messzebbre szállna, de a könnyű zsákmány maradék maradásra készteti. Ha a falka elmegy segíteni, itt hagyják a húst, amit eddig ettek, és elég soknak néz ki.
Még talán a többieknek is jutna...
Furcsa és meglepő gondolat ez tőle, hiszen általában nem szokott a társaira gondolni, de most mégis eszébe ötlenek a társai, és az Alfája. Vélhetőleg a falka megléte miatt. Egy újabb vonyítás - harcra hívás - téríti vissza a furcsa gondolatok és érzések mögül. A falka felé pillant, majd felrepül, ismét a szél szárnyán repülve indul meg a falka felé. Megérkezve biztosítja őket, hogy nem támadni akar és nem az ételre fáj a foga (még...) Szárnyaival a vonyítás felé int, igyekszik kommunikálni a falkával. Hogyha felkeltette az érdeklődésüket, akkor felszáll és a levegőben lebeg pár másodpercig, amíg a falka meg nem indul. Ha követik és megértik, hogy mit akar, akkor sebesen és alacsonyan szállva vezeti a falkát olyan közel az emberekhez és a Beowulfhoz, hogy ők lássák mit akar, de az emberek még ne vegyék őket észre. Valószínű a Beowulf szagát hamarabb megérzik, így egymásra találnak. Ő az egyik rejtettebb ágra telepszik le, és figyel, amíg a falka és a Beowulf össze nem találkozik...
Hogyha ez megtörténik, akkor ismét felszáll, és most már szinte végleg a sötétség martalékává lesz, és eltűnik a szürkületben, ott hagyva a falkát az emberekkel. Semmi kedve harcolni és most már biztos benne, hogy habár a falka legyőzi az embereket, prédát nem fog kapni. És nem is kér. Visszaszáll a szikla oromra és az ott hagyott maradékban kezd el kutakodni, hogy akad-e számára valami finom falat.

//Bocs, hogy megint én kezdek, de most van időm, a hétvégén nem fogok ráérni... //

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 23
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás Empty Re: Prédára lesve - Glenn közelében (RT) - Yoru, Zima - Megbízás

Témanyitás  Ajánlott tartalomAjánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.