Sphene Alder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Sphene Alder Empty Sphene Alder

Témanyitás  Sphene Alder on Hétf. Okt. 24, 2016 8:56 pm

NJK csapattárs pályázat - Lake Frost

Karakteradatok
Név: Lake Frost
Életkor: 17
Faj: ember
Nem: férfi
Foglalkozás: Vadásztanonc
Kaszt: Vadász
Csapat: SCLT (Shade Akadémia)

Tulajdonságok
Megjelenés: 198 cm magas, 96 kg, sportos, inkább fürge alkat, de izomos, ugyanis nehéz mesterlövész puskáját könnyűszerrel használja. Igen jóképű, hosszúkás arca, telt ajkai vannak, szemöldöke erős, szemei vidámak, csillogó kékek. Fekete loboncai rakoncátlanul a szemébe lógnak, ám Atlas egyik legmodernebb fél-sisakja próbálja azokat kordában tartani. Szálkás testét fehér, szürke, és piros (régen kék volt, de pirosra módosította, hogy passzoljon a csapat nevéhez) színkombinációjú testpáncél védi, mely részben rugalmas anyagokból áll ugyan, de megfelelő védelmet és komfortot biztosít viselőjének.
Spoiler:
Sphene Alder 28tubuw
Személyiség: Könnyed, játékos személyiség, szeret játszani és imádja a szóvicceket. Mindenkihez nagyon pozítivan áll hozzá, könnyen kiismerhető, és nagyon őszinte. Harc közben szeret panaszkodni, ha valami nem úgy megy, ahogy ő akarja, de egyébként megbízható társ aki elemzi ellenfeleit.
Erősségek (ha van): Technológia, fegyverismeret
Gyengeségek (ha van): Csokival bármikor meg lehet vesztegetni.

Készségek
Aura és adottság: Vonzalom és taszítás kötele.
Képes egy kötelet létrehozni egy rögzített tárgy vagy ember között. Ha az ember aurája erősebb, mint ő, akkor nem jön létre a kapcsolat, kivéve, ha a célpont beleegyezik. Ezt a kötelet használva képes saját magát nagy sebességgel odaránta a célobjektumhoz, vagy attól lepattanni, és eltávolodni. Ez csakis egyenes vonalban történhet, amerre néz, arra ugrik, amerre a háta van, arra hátrál. Első szinten a maximális távolsága 25 m.

Fegyver és felszerelés
Név: Glimmer-chan
Első forma: Modern mesterlövész puska
Fegyverképesség: Vakító fényrobbanást tud létrehozni, melynek a becsapódástól mért hatékony hatósugara 10 m (ez a távolsággal csökken).

Felszerelés: Részleges mesterséges intelligencia kiegészítő (sisakba építve)

Pontok elosztása:
Közelharci jártasság: 2
Távharci jártasság: 7
Intelligencia: 6
Speciális pont/Aura ismeret: 1


Történet:
Berry és Chyohrniy Frost gyermekeként látta meg a napvilágot Atlas zord vidékén. Teljesen átlagos életet élt, és sosem nélkülözött, ugyanis apja a Schnee Vállalat magas rangú kereskedelmi vezetője volt. 10 éves volt, mikor apját áthelyezték Vacuo-ba, hogy az ottani terjesztést felügyelje. Amikor családjában rájöttek, hogy adottsága van,a büszke szülők azonnal beíratták az Oázis Akadémiára, hogy ott tanuljon, és harcossá váljon, Chyohrniy azonban sosem tett le róla, hogy fiából az örököse váljon. Lake, apja minden törekvése ellenére sosem vágyott arra, hogy a kereskedelemben dolgozzon, ezért hamar elhatárolódott a családfő kívánságától. A harci iskolában Sphene Alder és Azalea Aslan voltak a társai, ekkor fejlesztette tökélyre adottsága feletti kontrollját, és tanulta meg a vadászat alapjait. Bár a szülei Atlasba akarták küldeni, hogy a szülőhazájában tanuljon, a fiú inkább úgy döntött, hogy Shade-ben marad Sphene oldalán, ahol sikerült újra egy csapatba kerülniük. Az iskolában ő az egyetlen diák, aki tisztában van a lány különleges képességével, ám ezt a titkot egy életre szóló csoki-ellátásért sem osztaná meg senkivel.

Sphene Alder

Sphene Alder

Hozzászólások : 20
Regisztrált : 2016. Oct. 13.
Életkor : 26

Karakterlap
Hovatartozás: Shade Akadémia
Valuta: 300 lien
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Sphene Alder Empty Re: Sphene Alder

Témanyitás  Gwyneira Lavi on Szer. Okt. 26, 2016 11:46 am

Üdv, Hajadon :p
A karakter rendben van, majd ha gondolok, mesélek nektek valamiféle csapatba kerülést, a csapat többi tagjával együtt. Annyi csak, hogy az adottság nem nagyon derül ki Harci Akadémia előtt, elvégre 11-12 évesen iratkoznak be oda a diákok, de ezt egy NJK sztoriban nem muszáj javítanod, csak jegyezd meg. A karakterpályázat elfogadva, annyi a dolgod már csak, hogy magaddal vadd mindenhová, nyiss neki egy topikot az NJK-k közé, és vezesd a fejlődését ^^

___________
I should try this

Gwyneira Lavi

Gwyneira Lavi

Hozzászólások : 35
Regisztrált : 2016. Sep. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése http://remnant.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.