Teal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Teal Empty Teal

Témanyitás  Crimson Fall on Pént. Okt. 28, 2016 10:55 pm

Adarok


Karakteradatok
Viselt név: Teal
Életkor: ?
Faj: Küllemre faunusz
Nem:
Foglalkozás: Vadásztanonc
Csapat: SCLT (Shade Akadémia)

Tulajdonságok
Megjelenés: 165 cm magas, ám karcsú teste mindössze 48 kg-ot nyom. Csinos arcát különös hajköltemény keretezi, hisz alapvetően szőke tincseit több rétegben festi, így középrészt zöldek, míg legalul tengerkékek, amelyek passzolnak szemeihez. Frizuráját általában gyöngyökkel két copfba fogva hordja.
Az akadémián lenge, ám nem túl kirívó hétköznapi ruhadarabokban járkál, míg a megbízásokra egy harci szoknyához illesztett, felső fűzőrészes viseletet szokott felvenni, amely sok bőrt szabadon hagy a megfelelő szellőzés érdekében.
Faunusz ismertetőjegyei két, viszonylag nagy macskafülben merülnek ki.
Spoiler:
Teal 14872596_1365070910199991_1161226159_n_www.kepfeltoltes.hu_
Személyiség: Alapvetően visszahúzódó, és félénk. Nem kezdeményez társalgásokat, ha pedig vele próbálkozik valaki hasonlóval, azt nem fogadja túl magabiztosan.
Ugyanakkor a barátaival kedves, és meglepően sokat mosolyog.
Közel sem mondható butának, a humorérzéke mégis pocsék. A viccei szörnyűek, ő maga pedig kiakad a mocskosabb tréfákon. Zavarba hozni se nehéz, bár ilyenkor megesik, hogy agresszívvá válik.
Szereti a salátákat, a gyümölcsöket, és a halat. Azt viszont még nézni se bírja, ha valaki úgy tömi a fejét, mint egy állat.
Kedveli az olvasást, a céltalan punnyadást, és imád hegedülni. Utálja a sok vizet, a kialvatlanságot, és azokat az embereket, akik az élvezet kedvéért belekötnek másokba.
Erősségek: Jól céloz, kiismeri magát az erdőkben, és viszonylag fürge.
Gyengeségek: Fizikailag gyenge, a teste pedig törékeny. Ha nem lenne aurája védelme, valószínűleg egy nagyobb darab tizenkét éves kölyök is felülkerekedne rajta közelharcban.

Adottság:
"Léleklopás:" Képes egy halott ember(vagy faunusz) külsejét érintésre lemásolni, majd szabadon magára ölteni azt. Egyszerre csak egy alakot képes "tárolni".
(Erről az adottságról ugyanakkor természetesen nem ír jelentkezési lapjában, és senkinek nem beszél róla. A témakört általában kerüli, ha pedig feljön, akkor letudja annyival, hogy még nem ébredt fel az adottsága, vagy ez egyszerűen annyi nála, miszerint az aurája ellenállóbb, mint az átlag.)

Fegyver és felszerelés
Név: "Selene"
Első forma: Hosszúíj
Fegyverképesség: A beépített, fény elemű porkristálynak hála az íjhoz nem szükséges használni nyílvesszőket. Teal minél tovább húz fel egy lövést, az annál erősebb lesz. A minimális lövedék-formálási időhatár az 2 másodperc, ilyenkor a fényszilánk egy átlagos nyílvessző erejének felel meg. A maximális idő az 3 perc, ez után már túltöltődne a kristály. Ennek a lövedéknek az ereje felér egy nagyobb droid főágyújának sugarával - persze ez függ Teal aktuális távharci pontjaitól is. Az erősebb lövések után ugyanakkor a kristálynak idő kell, hogy feltöltse magát. Ez éjszaka lassabb, hisz akkor csak a Hold fényéből táplálkozhat.
Spoiler:
Teal 517325777CelestialBow_www.kepfeltoltes.hu_

Felszerelés: - Egy pár fémkesztyű, amelyeket összecsapások és küldetések előtt vesz fel. Nem nyújtanak túl sok védelmet, de segítik abban, hogy a húr visszacsapó erejét felfogják, így nem aurája gyengül mindettől.

Történet:

Teal jelentkezési lapjának lényegesebb pontjai:

- Mistral-i származású, ám szülei Fehér Agyar aktivisták voltak, akik életvitelük miatt lemondtak a lányról.
- Egy idős férfi fogadta be az utcákról, aki a boltjában dolgoztatta őt fiatal korában. A rabszolgamunkát még eltűrte, de amikor az öreg elkezdte őt egyre agresszívabban molesztálni, elszökött tőle.
- Ezt követően a Sanctum harci iskolába ment, ahol a kiképzésért és ételért cserébe segített az épületegyüttes körüli munkákban. Bár teste sosem volt túl erős, az aurája hamar felébredt, és mindig is jó tehetsége volt a lövészethez.
- A kiképzése jól haladt, ugyanakkor hovatartozása miatt rengeteg rosszindulat áldozata lett. A napjai fárasztóak, és néha fájdalmasak is voltak. A záróvizsga elvégzése után azért jelentkezett Shade-be, mert reméli, ott nem amiatt ítélik meg, hogy mi, hanem hogy ki. Kéri az igazgatónénit, hogy könyörüljön meg szegény lelkén.

Crimson Fall

Crimson Fall

Hozzászólások : 25
Regisztrált : 2016. Oct. 07.

Karakterlap
Hovatartozás: Shade Akadémia
Valuta: 75 Lien
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Teal Empty Re: Teal

Témanyitás  Crimson Fall on Pént. Okt. 28, 2016 11:05 pm

Karakterlap


Jártasságok

Hétköznapi:

Nyomolvasás - 3. szint
Gyógyítás:
Gyógyszerek és mérgek készítése - 1. szint
Szakmák:
Vadászat és horgászat - 2. szint
Alvilági jártasságok:
Orvgyilkosság - 2. szint
Tudományok:
Zeneművészet (hegedű) - 3. szint
Földrajzi ismeretek - 3. szint

Pontok elosztása:
Közelharci jártasság: 1
Távharci jártasság: 20
Intelligencia: 8
Speciális pont/Aura ismeret: 1

Összesített pontszám: 30
Szint: 2.
Vagyon: 20 lien

Küldetések

Napló
Régi barátok(?) - 2 pont
Újabb szerepek - 2 pont
Kötelékek - 2 pont

Pénzmozgás
1. vásárlás -  980 lien

Crimson Fall

Crimson Fall

Hozzászólások : 25
Regisztrált : 2016. Oct. 07.

Karakterlap
Hovatartozás: Shade Akadémia
Valuta: 75 Lien
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.