Yoru

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Yoru Empty Yoru

Témanyitás  Yoru on Vas. Okt. 30, 2016 12:15 pm

Karakteradatok
Név: Yoru
Életkor: 10
Faj: Grimm
Nem: Hím
Kaszt: Nevermore

Tulajdonságok
Megjelenés: Kicsit nagyobb fiatalabb fajtársainál, de a teste még mindig apróbb, mint egy Alfáé, egy öregebb Grimmé. Magassága kb. 50 centi, szárnyai fesztávolsága sem érik el a 2 métert. Még. Ám gyorsabb és ügyesebb fajtársainál, talán a csapatuk Alfájánál is. Éjfekete tollai egészségesen fénylenek, látszik, hogy rendben tartja. Fontos a kinézete, fontosnak tartja magát, hogy azt lássák a többiek, amit ő belül is érez. Az ébredést, az öntudatot, hogy ő valaki. Ő már több, mint egy gyilkoló gép. Ő már nem az éhség miatt öl. Ő már a harc kedvéért. A Préda kedvéért. Karmait folyton élesíti pihenés közben, így azok is szépen rendezettek, nem túl nagyok, de pontosan elég arra, hogy felmetszenek egy torkot, vagy kitépjenek egy belső szervet. Csőre is éles, horgas, tökéletes arra, hogy átszakítson egy bőrpáncélt. Később talán fémet is… Szemei vörösen izzanak, furcsa értelem látszik benne,néha megcsillan egy-egy gondolat, mely a többieknek ijesztő és félelmet keltő lehet. Néha az Alfa is elkapja a tekintetét, habár tudja: ő már előrébb jár. Azonban nem sokáig. Hamarosan… Minden megváltozik.
Személyiség: Tudja magáról, hogy él, hogy létezik. Tudja, hogy jobb, mint a többiek és hogy jobb is lesz. Keresi a kihívást, ő már nem a hús, a vér miatt harcol, már nem az éhség az egyetlen, ami irányítja a tudatát. Hanem a harc iránti vágy. Az, hogy lássa a Prédát futni, rohanni, küzdeni az életéért. Ez az, ami motiválja, ezért általában kivár és megfigyel. Nem kötődik senkihez és semmihez, talán kicsit az Alfához, akivel vadásznak. Hasonló a gondolkodásuk, és tudja: egyszer ő kerül a helyére.
Erősségek (ha van):Tudja, hogy mire képes, gyors, erőteljesek a karmai, és jó megfigyelő. Általában inkább kivár, és a legutolsó, de legjobb és pontosabb pillanatban támad.
Gyengeségek (ha van):Tudja, hogy mire képes, ám néha túlbecsüli magát. Fizikuma nem olyan erőteljes, és a tollazata, a teste sem bír ki sok támadást. Habár gyors, ha valami eltalálja, könnyen lehet, hogy halálos sebet hagy rajta.

Testmódosulás
Testrész modifikációja: -
Emberi alak: Még nincs Wink

Yoru

Yoru

Hozzászólások : 13
Regisztrált : 2016. Oct. 23.
Életkor : 22
Tartózkodás : Glenn közelében

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.