Amethyst

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Amethyst  Empty Amethyst

Témanyitás  Kyara Aoshirotsurubami on Vas. Okt. 30, 2016 1:03 pm

Karakteradatok
Név: Amethyst Ivory
Életkor: 18 év
Faj: Ember
Nem:
Foglalkozás: Tanonc - Haven
Csapat: Kyara-val

Tulajdonságok
Megjelenés: Aprócska lány, alig éri el a 150 centit, ahhoz viszont 50 kiló, szóval olyan egészségesen husis. Rövid, fül alá érő, rózsaszínes-fehéres haja van, a félfrufruja pedig szinte mindig a szemébe lóg. Szemei ametisztlilák, innen kapta nevét is - szinte mindig megjegyzik neki, hogy milyen szép színű. Általában "body"-t hord ruha helyett, rajta pedig páncélzatot, de természetesen ő is hordja az akadémiai egyenruhát, mikor kell.
Spoiler:
Amethyst  Latest?cb=20150802050011
Személyiség: Igen kellemetlen alak. Mindenkit megnéz, megítél, és nagyon csípős humora van, így megeshet, hogy megsért valakit. Emellett nagyon pörög, és nehezen viseli el, hogyha valaki nem tudja felvenni a ritmusát. Képes könnyen dühbe gurulni, ilyenkor pedig még társa se képes lenyugtatni, bármilyen nyugtatgatás csak jobban felhergeli. Ha valamit a fejébe vesz, akkor nem fogja feladni, ebből lehet arra is következtetni, milyen makacs és önfejű. Mindennek ellenére van benne jó is - nagyon ragaszkodó, mivel bár könnyen teremt haveri kapcsolatokat, barátai elég ritkán lesznek.
Erősségek (ha van): pusztakezes harc, éles hallás, nem adja fel
Gyengeségek (ha van): nem látja át a helyzetek súlyosságát (se harcban, se kapcsolatokban)

Készségek
Aura és adottság: Aurája lila színű. Adottsága, hogy amint átveszik az esze felett az irányítást a negatív tulajdonságok (szomorúság, harag, irigység, stb), úgy ő maga is erősebb lesz fizikailag, ez viszont mentálisan képes nagyon kiütni a nyeregből. Ez egyes szinten a pontjainak másfélszereződését jelenti.

Fegyver
Név: Smasher-chan
Első forma: Pajzs; egy hatalmas pajzs, melyet képes a földbe rögzíteni, így főleg távolsági támadásokat kivédeni, de képes a kezében is hordozni, és akár támadni vele, ami elég fájdalmas dolog tömegét tekintve. A pajzs alapját egy kereszt képezi, melyeknek belsején szíjak vannak, így a hátára is rögzítheti.
Spoiler:
Amethyst  72f9e5395f41377b548b51faeb23a31b
Fegyverképesség: Amethyst, ahogy lerögzíti a pajzsát, képes egy bunkert létrehozni annak valamilyen sugarában, ezzel bezárva magát vagy épp ellenfelét. A bunker sziklákból tevődik össze, viszont egyelőre nem túl nagy területű, egy 4x4 méteres "szoba".

Pontok elosztása:
Közelharci jártasság: 11
Távharci jártasság: 0
Intelligencia: 4
Auraismeret: 1

Történet:
- Kiskorában anyja véletlen megölte az apját, miközben részeg volt
- Elvették a családjától; ezzel együtt elszakadt négy testvérétől, akikkel azóta se találkozott
- Nevelőcsaládból nevelőcsaládba küldték rossz magatartása és dühkirohanásai miatt
- Azért jelentkezett Harci Akadémiába, hogy megtanulja kezelni az érzelmeit, és elszakadjon a nevelőcsaládokból
- A kiközösített Kyara-t ő karolta fel, mint "nagymenő lány"
- Pajzsát kacatokból rakta össze, később egy tanára, aki látta benne a szikrát, jobb alapanyagokkal segített neki kiegészítenie azt
- Anyjával való újra találkozásakor aktiválta adottságát; pénz hiányában kereste fel őt, tudatva lányával, hogy testvérein továbbadott, és emiatt majdnem végzett anyjával, tanárok állították le.
- Azért akar Vadász lenni, hogy jobb hely lehessen a világ, ne létezzenek ilyen családok; ő maga nem is szeretne családot alapítani.

Kyara Aoshirotsurubami

Kyara Aoshirotsurubami

Hozzászólások : 14
Regisztrált : 2016. Oct. 29.

Karakterlap
Hovatartozás: Haven Akadémia
Valuta: 450 lien
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Amethyst  Empty Re: Amethyst

Témanyitás  Zwart Kaiser on Vas. Okt. 30, 2016 11:54 pm

Hosszú nap volt ez, és fáradt vagyok ahhoz, hogy húzzam a szót, így a lényegre térek....
A karakter fegyvere igencsak egyedi, különösen a képessége tetszik. Elzárhat vele valakit, ám önmagát így fegyvertelenül hagyja, megvédheti vele magát, vagy.... végső nemes tettként bevéd vele mást, ám ő védtelen marad. :O Ami még érdekes opció, hogy önmagát összezárja valaki mással, ha közelről akarja elintézni... Csak ilyenkor figyelni kell, nehogy az ellenfél egy állat legyen a közelharc terén.
Az adottság már kissé sablonosabb, de hát sok helyen látni hasonlót, nem véletlen, látványosan ki lehet játszani az érzelmekre alapuló erősödést. Ugyanakkor, amit tisztázni kell, hogy: "a pontjainak másfélszereződését jelenti." - ez legyen csak a közelharci pont, ami nem nagy érvágás, hisz amúgy is abban jeleskedik igazán. Ráadásul reálisnak is így reális, hisz lőni nem fog jobban attól, hogy begőzöl, gondolkozni pedig aztán végképp nem...
A karaktert összességében elfogadom, csinálhatsz neki lapot.
Amire viszont figyelj mindenképp, hogy ilyen csekély intelligencia ponttal, bizony igencsak... buta lesz. Ez pedig egy ugyanolyan könnyen kiaknázható hiba, mint a gyenge távharc vagy közelharc.


Zwart Kaiser

Zwart Kaiser

Hozzászólások : 45
Regisztrált : 2016. Sep. 18.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.