Amethyst

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Amethyst Empty Amethyst

Témanyitás  Kyara Aoshirotsurubami on Hétf. Okt. 31, 2016 9:24 am

Karakteradatok
Név: Amethyst Ivory
Életkor: 18 év
Faj: Ember
Nem:
Foglalkozás: Tanonc - Haven
Csapat: Kyara-val

Tulajdonságok
Megjelenés: Aprócska lány, alig éri el a 150 centit, ahhoz viszont 50 kiló, szóval olyan egészségesen husis. Rövid, fül alá érő, rózsaszínes-fehéres haja van, a félfrufruja pedig szinte mindig a szemébe lóg. Szemei ametisztlilák, innen kapta nevét is - szinte mindig megjegyzik neki, hogy milyen szép színű. Általában "body"-t hord ruha helyett, rajta pedig páncélzatot, de természetesen ő is hordja az akadémiai egyenruhát, mikor kell.
Spoiler:
Amethyst Latest?cb=20150802050011
Személyiség: Igen kellemetlen alak. Mindenkit megnéz, megítél, és nagyon csípős humora van, így megeshet, hogy megsért valakit. Emellett nagyon pörög, és nehezen viseli el, hogyha valaki nem tudja felvenni a ritmusát. Képes könnyen dühbe gurulni, ilyenkor pedig még társa se képes lenyugtatni, bármilyen nyugtatgatás csak jobban felhergeli. Ha valamit a fejébe vesz, akkor nem fogja feladni, ebből lehet arra is következtetni, milyen makacs és önfejű. Mindennek ellenére van benne jó is - nagyon ragaszkodó, mivel bár könnyen teremt haveri kapcsolatokat, barátai elég ritkán lesznek.
Erősségek (ha van): pusztakezes harc, éles hallás, nem adja fel
Gyengeségek (ha van): nem látja át a helyzetek súlyosságát (se harcban, se kapcsolatokban)

Készségek
Aura és adottság: Aurája lila színű. Adottsága, hogy amint átveszik az esze felett az irányítást a negatív tulajdonságok (szomorúság, harag, irigység, stb), úgy ő maga is erősebb lesz fizikailag, ez viszont mentálisan képes nagyon kiütni a nyeregből. Ez egyes szinten a közelharci pontjainak másfélszereződését jelenti.

Fegyver
Név: Smasher-chan
Első forma: Pajzs; egy hatalmas pajzs, melyet képes a földbe rögzíteni, így főleg távolsági támadásokat kivédeni, de képes a kezében is hordozni, és akár támadni vele, ami elég fájdalmas dolog tömegét tekintve. A pajzs alapját egy kereszt képezi, melyeknek belsején szíjak vannak, így a hátára is rögzítheti.
Spoiler:
Amethyst 72f9e5395f41377b548b51faeb23a31b
Fegyverképesség: Amethyst, ahogy lerögzíti a pajzsát, képes egy bunkert létrehozni annak valamilyen sugarában, ezzel bezárva magát vagy épp ellenfelét. A bunker sziklákból tevődik össze, viszont egyelőre nem túl nagy területű, egy 4x4 méteres "szoba".

Pontok elosztása:
Közelharci jártasság: 12
Távharci jártasság: 0
Intelligencia: 6
Auraismeret: 1

Vagyon: 175 Lien
Jártasságok
Úszás 2
Járművezetés (földi jármű) 2
Anatómia 3
Elsősegélynyújtás 2
Vallatás 2
Hamisítás 1

___________
Amethyst Oie_rounded_corners_zpsgobzjtpp

Kyara Aoshirotsurubami

Kyara Aoshirotsurubami

Hozzászólások : 14
Regisztrált : 2016. Oct. 29.

Karakterlap
Hovatartozás: Haven Akadémia
Valuta: 450 lien
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.