Lilac Zangriff

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Lilac Zangriff Empty Lilac Zangriff

Témanyitás  Lilac Zangriff on Hétf. Nov. 28, 2016 7:23 am

Karakteradatok
Név: Lilac Zangriff
Életkor: 22
Faj: faunusz
Nem: férfi
Foglalkozás: Tanuló, utazó
Kaszt: Polgár

Tulajdonságok

Megjelenés: Lilac első ránézésre azt a hősi képet mutatja, amit állít is magáról. Jól megedzett testű, karcsú, jóképű, állát mindig felszegi, és karban tartja a felszerelését. A származása révén sötétebb bőrszíne miatt is feltűnést kelt, nem mindig jó értelemben. Nem mondható különösen magasnak, 180 centijével átlagosnak mondható. Nevének megfelelően lilás színű, hátrafésült haja van, mely arca két oldalán kissé göndörödve nyúlik előre, pár tincs pedig az arcára lóg. Az elektrosztatikus aurája miatt különösebb olajok vagy beállítás nélkül is mindig felborzolódva, tüskésen állnak a hajszálai. Hosszúszálú szemöldöke szintén hasonló formában díszíti mindig eltökélt tekintetét, külön kiemelve a tündöklő kék szemeit.
Faunuszként természetesen jól látható állati külső jegyei vannak, melyeket büszkén hordoz. Hosszú, bolyhos fülei a hajszínének megfelelő lilás színt viselik, csak a hegyük vált át hófehérbe, míg a fülgödörből a hallást is segítő finomszálú szőrzet sötétebb árnyalatú. Lilac arcán található három-három szőrme csík, de ugyanilyen mintázatok találhatóak a hátán, karján és a combján is. Lilac számára viszont személyes tragédia, hogy nem nőtt hosszú mintás állati farkincája, helyette egy rövid pamacsa van csupán, amit gondosan elrejt ruhái alá.
Ruházata nem különleges, de mindenképp figyelemfelkeltő. Saját ruházata egy ujjatlan, passzos felsőből, buggyos szárú nadrágból és egy felkarig érő leszorító anyagból áll, ehhez jönnek hozzá az akadémián megszerzett felszerelései. Az orgyilkos robotról lerángatott sál két hosszú szalagköpenyben végződik, melyek az akadémia uniformisaira jellemző aranykeretet viselik, végükön pedig gyűrű díszek lógnak. Lilac egy gyakorlócsizmára erősítette fel a robotokról leszedett egyensúly korigáló pántokat, amiknek nincs számára hatása, de jól néz ki. És hát ugye neki csak ez számít. Végezetül a Glóriához (Horizon Focus) tartozó páncélkesztyűt hordja, mely egyrészt a szerkezet irányításához szükséges, másérszt erős anyaga miatt jó védekezésre, de a pofonok osztására is alkalmas. Másik kezén közönséges gyakorlókesztyűt és alkar védőt visel.
Mellkasán két bőrpánt keresztezi egymást, melyeken mágneses illesztékek találhatóak, Lilac ezekbe helyezi a Glóriát, amikor épp nem használja.

Személyiség:Lilac tipikus önjelölt hős, de közben eléggé szeleburdi is. Nagyon optimistán igyekszik szemlélni a világot és a környezetét, folyton lesi a lehetőséget, hogy hogyan tudna bizonyítani, vagy lenyűgözni másokat. Sajnos mikor az észt osztották, rossz sorba állt, így helyette ostobasággal határos bátorság és forrófejűség jutott neki.
Faunusz létére meglepően, néha zavaróan jókedvű és lelkes, az őt érő sértésekre és diszkriminációkra többnyire fennhéjázó, dacos módon válaszol, lehetőleg terelve a témát. Ez igaz a faját érő bármilyen információra is, a faunuszokról szóló negatív vélemények és történetek látszólag totálisan hidegen hagyják.
Lilac szeret a maga útján járni, de időről-időre szomjazza a társaságot, ezért nagyon könnyen barátkozik. Aki viszonozza barátságát, annak a csillagokat is képes lehozni az égből, nagyon hűséges és megbízható ebből a szempontból. Komolyabb érzelmeket nehezen tud úgy kimutatni, hogy ne legyen kellemetlen szituáció a vége, pedig nagyon igényelné, hogy szeressék, és hogy ő is szerethessen. Rajong a nagy hősökért és történeteikért, ámulattal tekint a szakképzett vadászokra, tanítóját pedig nagy tiszteletben tartja.
Az alárc alatt azonban sokszor megbújnak Lilac számára kellemetlen érzések is. A múltjával kapcsolatban, a faját érő gyűlölet miatt, vagy a balesete okán sokszor szorongásra és depresszióra hajlamos, de ilyenkor teljesen elzárkózik a világ elől, hogy soha senki ne láthassa őt ennyire gyengének. Ez a tulajdonsága az oka annak is, hogy állandóan kompenzálni akar valamivel.

Erősségek (ha van):
>Nagyon jól edzett, mozgékony
>Hűséges és barátságos
>Faunuszokra jellemző éles hallás, látás és szaglás
>Hős-szindróma

Gyengeségek (ha van):
>Hős-szindróma
>Naív, sokszor bután viselkedik
>Nehezen tudja kontrollálni az aurájának erejét

Készségek

Aura és adottság:
Lilac aurája különleges, ami egyben áldás és átok számára. Óriási mennyiségű elektromos töltet járja át az ezüstös és kék színben játszó aurát, ami erejének teljében vakító elektromos kisülésekben, szikrákban és villámokban jelenik meg. Lilac számára nem veszélyesek a gyilkos villámok, de sajnos minden másban kárt tehetnek, ha nem tanulja meg kontrollálni az erejét. Adottsága még kialakulóban van, de a megfelelő körülmények között Lilac megidézheti az auráját, hogy segítse őt a harcban, például ütéseit elektromos energiával erősíti fel, vagy egyszerűen csak megrázza ellenfelét, esetleg energiával tölt fel egy tárgyat. Az ilyen kísérletei kezdetben katasztrófálisak, támadásainak finomítása még sok-sok gyakorlásába fog kerülni...

Fegyver
Név: Horizon Focus - Glória
Első forma:A Glória egy gyűrű alakú, ötvözött fémből készített, modern technológiával ellátott tárgy, melynek funckióját Lilac még nem tudja felfedni. Arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy távolsági fegyverként vágja hozzá ellenfeleihez, ugyanis amíg Lilac viseli a hozzá tartozó kesztyűt, addig a Glória mindig visszatér hozzá. Közelharc esetén Lilac szintén a kesztyűt, és saját fizikai erejét hívja segítségül, a kettő együtt pedig hatékony ökölharcossá teszi őt.
Fegyverképesség:Tényleges képessége még nem elérhető, erős ötvözetének hála távolsági fegyverként hajigálható, és mindig visszatér Lilac kezébe, amíg rajta van a kesztyű. Maga a kesztyű nem különleges, de jól bírja a gyűrődést.

Előtörténetem: KATT

Lilac Zangriff

Lilac Zangriff

Hozzászólások : 3
Regisztrált : 2016. Nov. 08.
Tartózkodás : Vale

Karakterlap
Hovatartozás: Beacon Akadémia
Valuta: 1000 lien
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.