Remnant világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Don Turriptosis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Don Turriptosis Empty Don Turriptosis

Témanyitás  Don Turriptosis on Kedd Nov. 29, 2016 11:26 pm

Karakteradatok
Név: Don Turriptosis
Faj: android (mesterséges intelligencia, távvezérlésű testtel, ami a MI (Mesterséges Intelligencia) által küldött jeleket (és csak azokat) képes venni; persze erről nincs fogalma)
Nem: férfi kinézetű android test (nemi szervvel nem rendelkezik)
Foglalkozás: körülményes gengszter / unatkozó MI, passzív jövedelemmel
Kaszt: polgár

Tulajdonságok:
Megjelenés: valóságos kinézetéről még saját maga sem tud, de az általa hitt saját testének kinézete felettébb emberies... volt. Az "élete" során, a cellák újjáépítési folyamata egyszerűsödött a parancsok sűrűségének köszönhetően, (sokszor lőtték szitává) így a mesterséges intelligenciája egyszerűsített az újjáépítési folyamaton, tehát kevésbé emberi, mint az elvárt. Lényegében a roboton meglátszik, hogy nem ember, amit a testének "rétegeltséget" (ahol a lyukakat töltik a cellái, ott kicsit több cella keletkezik, mint ami elégséges, hiszen az MI-jáinak célja, hogy minél kevesebbet dolgozzon ehhez a folyamathoz (és minél gyorsabban elkészüljön), így a kritikus pontokat jobban "tömik be") mutat ki néhány helyen (pl.: homloka). Kopasz, a haj újjáépítése redundáns folyamat. Feje koponya-szerű, hiszen a puha bőrt lassú folyamat újjáépíteni, így az is kimarad néhanapján. Szeme változó, attól függ, hogy milyen szenzorokat vesz bele, de általában piros (infravörös), mert az olcsó és hasznos is. (Pénzét inkább kártyázásra veri el.) Van beépített látóeszköze, amennyiben kiszedik a szemét, de az csak egy méteres távolságig képes végigpásztázni a teret. (Lényegében olyan, mintha nem is lenne, de éppen annyira elég, hogy lássa milyen szemet helyez be magának.) Programjának hála mindig próbál a lehető legcivilebb öltözékben lenni, ami általában egy öltöny.
Személyiség: a programjában egy tanulóalgoritmus bújik meg, ami hatására képes mások szokásait/tulajdonságait átvenni, amennyiben azok megfelelnek a helyességi paramétereinek. A helyességei paraméterei (amiket követnie kell a működés érdekében a következők): semmiféleképpen sem képes egy másik élő entitás akármi nemű és formájú fizikai megsebesítésére; a robotnak törekednie kell a megfigyelt emberi lelki harmónia megteremtésére saját MI-jában, amihez csak a lelkileg stabil emberek tulajdonságait veheti át a tanulóalgoritmus.
A robot képtelen nem követni az első paramétert és nem törekedni a második feltételben megfogalmazottakra. A robot továbbra képes "improvizálni", amit a korábban megjegyzett, mások által látott sikeres módszerek alkalmazásával tesz. (Lényegében az improvizáció sem improvizáció, de majdnem olyan, a relatív idős kora miatt.)
Gyengeségek (ha van): a robot képtelen akármilyen úton-módon fizikailag megsebesíteni egy másik élő entitást (tehát akármi, ami nem tárgy, beleértve növények, rovarok, emberek, grimmek, állatok, algák...stb.).  Testi kontaktus maximálisan 0.2 m/s sebességgel történhet, de csak amennyiben megfelel a fizikai megsebesítés tilalmának paraméterével (ergo még véletlen sem tud bántani senkit sem, sehogyan).

Készségek
Adottság: Ameddig el nem pusztítják minden egyes celláját, addig a megmaradt celláiban minden nap pontban reggel 4 órakor elindíthat egy újjáépítő algoritmust (ha szükséges), ami segítségével minden cella, majd minden így született cella képes új cellát gyártani környezetében egészen addig, amíg "teste" vissza nem épül az MI-jában lementett testsablon mintájára. A folyamat elég memória és processzorigényes, így az újjáépülési folyamat kritikus állapotban (1 megmaradt adó/cella) akár 3 óráig is eltarthat.

Szerencsejáték (4. szint)
Emberismeret (4. szint)

Karakternapló
Megbízások: -

Pénzmozgás:
+1000 karakteralkotás
-995 vásárlás

Pontok:
Szakértelem: 3
Intelligencia: 12
Auraismeret: 1

Don Turriptosis

Don Turriptosis

Hozzászólások : 6
Regisztrált : 2016. Nov. 24.

Karakterlap
Hovatartozás: Független
Valuta: 5 lien
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.