Remnant világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anna'zul Lagoonia (Még dolgozom magamon)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Anna'zul Lagoonia (Még dolgozom magamon) Empty Anna'zul Lagoonia (Még dolgozom magamon)

Témanyitás  Annzul Lagoonia on Csüt. Jan. 31, 2019 10:53 pm

Karakteradatok
Név: Anna'zul Lagoonia
Életkor: 18
Faj: ember
Nem:
Foglalkozás: Alvilági alak
Kaszt: Polgár

Tulajdonságok
Megjelenés: Körülbelül 170 cm magas, mosolygós, pink szemű és festett kék hajú, de eredeti hajszíne sötétszőke. A haját általában kioldva hordja. Bőrszíne valamelyest világosabb az átlagnál. A jobb fülében egy karika fülbevalót hord. Általában mindig könnyű, szellős felsőket és nadrágot hord, egy pár bakanccsal. Az övére, a derekánál egy kisebb táska van kötve.

Személyiség:
Mindent összevetve több benne a kettősség, mint az elsőre levehető a viselkedéséből és ez főleg a képessége miatt van így, ami igencsak megbélyegezte az életét.
Alap esetben átlagosnak hathat, talán valamivel csendesebbnek és megértőnek is leírható. Persze az élete során rá jött arra, hogy a világon mindenki esendő és a legszilárdabb jellemek is megtörnek a környezet hatására és hogy nem feltétlen történik minden úgy, ahogy azt az ember akarná, így némi nemtörődömséggel fordul az élet dolgai felé, sokszor hagyva, hogy minden a maga tempójában menjen tovább. Talán épp ezért nem fordul maga ellen kóros önutálattal, mikor néha szót vált a másik énjével, akit mint inkább támaszát, sem mint kellemetlen átkot lát magában.

Ha valaki megkérdezi kivel is beszélget magában, mindig egy amolyan soha meg nem született ikertestvérként emlegeti, akit általában találóan csak Zulla néven emleget. Ez az énje is tulajdonképp ő, csak egy szabadabb, keményebb, sokszor brutálisabb és durvább énje, aki rendszeresen produkál szociopata tüneteket, de megesik, hogy néha mutat valamiféle megértést vagy könyörületességet, bár színtisztán őszinte érzelmű reakciók helyett sokszor vagy túljátszva, vagy abszolút közömbösen adja elő az érzéseit szavakban. Leginkább a tettei tükrözik mindazt, amit érez. Persze vele szemben talán támogatónak és gondoskodónak is nevezhető ez a sötétebbik énje.

(Innentől *-al jelölöm az alteregóját is jellemző valamennyi jellemvonást.)

Erősségek (ha van):
- Óvatos.
- Megfontolt*
- Kitartó*

Gyengeségek (ha van):
- Egy, a képességéből eredő és azzal összefüggő súlyos érzékenység a Porral való közvetlen érintkezésre.
- Hajlamos magában beszélni, mintha magával veszekedne.*
- Némi önbecslési probléma.
- Kényszerűen kerüli a szükségtelen harcot.
- Éjjelente, puszta megszokásból képtelen rendesen aludni.*
- Néha meglehetősen gyermeteg módon viselkedik.*
- Rengeteg elfojtott érzelme van.

Készségek
Aura és adottság:
Aura: A saját aurája színe általában kék, apróbb pink felvillanó foltokkal, míg Zulla irányítása alatt általában fordított a helyzet.

Adottság - Por-mámor:
Egya Por kristállyal, vagy folyadékkal való érintkezés automatikusan kiválthatja a hatást. Ez alól kivételt képeznek a ruhába szőtt, illetve más, elemileg anyaghoz kötött Por-részecskék. Ezek kevésbé tiszták ahhoz hogy huzamosabb érintkezés nélkül fel tudja azt szívni a képességével.

A képesség kettős hatású.
Ahogy a Porban lévő energia átszivárog, a kristály szétrepedezik és elhalványul, majd meghasad és szilánkokra törik. A folyadék esetében a lé tartalma a kétharmadára csökken, majd egy fehér, homokszerű anyag marad utána. Ekkor a töltet Lagoonia testébe kerül és Zulla veszi át az irányítást.
A bevitt Por típusok mennyisége nem haladhatja meg a kettőt, de három darabot biztonsággal ki tud szívni. (Azaz két azonos típusút, illetve egy másik fajtát is képes elnyelni.)
[Megj.: Engedélyre vár, hogy esetleg a Port és emberi anatómiát érintő ismeretekkel fejleszthető-e a kiaknázhatósága.]
Vendég
Annzul Lagoonia

Annzul Lagoonia

Hozzászólások : 1
Regisztrált : 2019. Jan. 28.

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.