Remnant világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vadászképző Akadémiák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Vadászképző Akadémiák Empty Vadászképző Akadémiák

Témanyitás  Gwyneira Lavi on Hétf. Okt. 10, 2016 10:37 am

Itt található ama intézményeknek a leírása, melyet végigjárva Vadásszá válhatnak a diákok, valamint rövid leírás is található azokról a Harci Akadémiákról,* melyek az adott Vadászképző Akadémiák** országaiban helyezkednek el.
- Shade Akadémia - a jelentkezés jelenleg szünetel!
- Haven Akadémia
- Beacon Akadémia
- Atlas Akadémia

*Egyfajta "középiskola" - 11/12 éves kortól 17/18 éves korig járnak ide a diákok, itt készítik fel őket a harcra, ébresztik fel az aurájukat, tanítják meg az adottságaik alapjait, valamint segítséggel összerakják a fegyvereiket.
** Egyfajta "egyetem" - 17/18 éves kortól jelentkezhetnek ide a diákok, ha sikeres felvételi vizsgát tettek a Harci Akadémiájukon. Itt hasznosítják és fejlesztik azokat az alapokat, melyre addig szert tettek.


A hozzászólást Gwyneira Lavi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 21, 2016 8:50 pm-kor.

___________
I should try this

Gwyneira Lavi

Gwyneira Lavi

Hozzászólások : 35
Regisztrált : 2016. Sep. 14.

https://remnant.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vadászképző Akadémiák Empty Shade

Témanyitás  Gwyneira Lavi on Szer. Okt. 12, 2016 1:48 pm

Shade Akadémia

Elhelyezkedés, felépítés
A Shade Akadémia Vacuo királyságában helyezkedik el, és annak se az egyik legbarátibb részén. Mivel inkább a nagyobb városokat helyezték el a viszonylag jobb életkörülményekkel rendelkező területeken, az iskola már csak a sivatag különböző tartományaiból válogatott, habár igyekezett ebből is a legjobbat kihozni. Az akadémia maga egy hegy árnyékába épült, a kollégiumot pedig már többnyire magába a hegybe építették. Az iskola épülete leginkább egy oázisban kiépített barikádot idéz, a tanórákat egy sokemeletes épületben tartják, habár sok tanár inkább a szabadlevegőn tanít, így az akadémia területén lévő kisebb udvarok vagy textillel lefedett teraszok gyakran zsúfoltak napközben. A környéken magasodó tornyokban a tanárok laknak, valamint az igazgató, és néha az igen jó magaviseletű és kiemelkedő teljesítményű diákok is megpályázhatnak egy-egy toronyszobát.
Ezen kívül az akadémia még rendelkezik egy föld- és hegy alá épített bázissal, mely egyfajta óvóhelyként funkcionál, habár mindenki jobban szeretné, ha ezt sose kéne használni.
Az akadémia területéhez tartozik ezen kívül egy kisebb oázis, valamint rögtön amellett egy igen baljós kinézetű sziklaerdő, és kiszáradt fákból álló ligetecske.
Vadászképző Akadémiák Suli_zpsgeaiotra


Igazgatóság, tanári kar
Az iskolát Gwyneira Lavi, egy igen szabadszellemű faunusz nő vezeti. Mivel bárki el tudja képzelni, milyen nehéz lehetett nőként és faunuszként egy vezetői szerepet megkaparintani, nem is kell megismerni ahhoz, hogy tudjuk, mennyire önfejű, erős akaratú személy is ő. Ezzel együtt egyenjogúként kezeli mind a faunusz, mind az ember diákokat, viszont hajlamos undorral kezelni az olyasfajta férfiakat, akik kevesebbnek gondolják a nőket. Akiket viszont tényleg legszívesebben a tenyerén hordozna, azok a diákjai - igyekszik minél többet köztük járni, és maga korrepetálni azt, akit csak tud.
Vadászképző Akadémiák Tanaacuter3_zpsn49svm6e Vadászképző Akadémiák Tanaacuter1_zps9ckncenp Vadászképző Akadémiák Tanaacuter2_zpsec2o8huq
Lilac, egy aranyos, visszahúzódó faunusznő - az egyik olyan tanár, aki több tantárgyat és korrepetálást is tart, mint például Általános Műveltségtan (Történelem, Irodalom), vagy a Terepismeret; valamint ő az "igazgatóhelyettes", tehát őrá is érdemes hallgatni. Általában halkan beszél, és nagyon nehéz felidegesíteni - ha valaki megkérdez egy felsőbbévest, mi történik ekkor... általában csak elhűl, és nem beszél róla szívesen. Fern Dartmouth már egy ennél kicsit más szelleműbb tanár; olyasfajta, aki hirtelen csap át humorosból komorba, vagy vegyíti a kettőt igen zavarbaejtő módon. Gyakran ijesztgeti a diákokat különféle sztorikkal, hogy miképp is sérült meg a szeme, de senki se tudja, melyik igaz a históriákból. Ő felel többek között a Grimm- és Harcismeretekért, valamint a különféle riasztásokat szokta vezetni. Chartreuse Pistachio... őt a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy igencsak megkeseredett - az a fajta nemesi sarj, aki sokadik fiú volt a sorban, így "csak vadász", valamint "csak tanár" lehetett. Mélységesen megveti Fern tanárurat, habár ez visszafele is igaz - míg Chartreuse inkább a pesszimista világnézetével próbálja felkészíteni a legrosszabbra a diákokat, úgy Fern mindig rákontráz valami sokkal pozitívabb dologgal az állítása. Chartreuse az Aura- és adottságirányítás tantárgyakért felel, valamint a különböző harcstílusokra képzi ki azokat a diákokat, akik ezt igénylik.


Egyenruha
A Shade Akadémia a többivel ellentétben nem kötelezi a diákjait arra, hogy egyenruhát hordjanak - ennek főleg kényelmi, valamint praktikai szempontjai vannak. Egyrészt a hatalmas hőség miatt, melyet a légkondicionálás nem tud mindenhol visszafogni, s így az uniformis kényelmetlenné válna, másrészt pedig a folyamatos felkészültség egy esetleges riadóra vagy támadásra.


Tanórák
Természetesen a Shade Akadémia is garantálja azokat az átlagos tantárgyakat, melyek szükségesek a vadászléthez - Grimm ismeret, Általános Harckiképzés, Történelem, Terepismeret, és így tovább... ám minden Akadémia garantál valami pluszt, attól függően, hol helyezkedik el, s milyen viszonyokhoz kell alkalmazkodnia a ott élőknek. A Shade Akadémia főleg a váratlan dolgokra készíti fel a diákokat - így például nem ritka, hogy grimmtámadást szimulálnak óra közben. Párhavonta a diákcsapatokat kiküldik túlélőtáborokba (habár ez nem feltétlen egyedi), így a sivatagban képesek megedződni akár több éghajlatra is, hisz nehéz elképzelni ennél szeszélyesebb időjárással rendelkező területet.


Előképzettség
Bárki, aki Vadászképző Akadémiába akar jelentkezni, köteles előtte elvégezni egy Harci Akadémiát is, és onnan sikeres felvételi vizsgát végeznie. Ennek nem muszáj regionálisan ott elhelyezkednie, ahol a Vadászképzőnek is - akár az is jelentkezhet a Shade-be, aki a vale-i Signal Akadémián végzett. Mégis, a Shade előtti hivatalos képzést is garantálja egy Harci Akadémia - Vacuo egy lakottabb, zöldebb területén elhelyezett Oasis Akadémia. Ez valamivel szolidabb iskola, de nem árt felkészülni, hogy itt se tűrik meg a gyenge, cicomához szokott embereket, így tökéletes szűrő ahhoz, hogy az adott személynek érdemes-e a Shade Akadémiára jelentkeznie, vagy inkább egy kevésbé szeszélyes és kemény iskolát válasszon.


A hozzászólást Gwyneira Lavi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 19, 2016 2:39 pm-kor.

___________
I should try this

Gwyneira Lavi

Gwyneira Lavi

Hozzászólások : 35
Regisztrált : 2016. Sep. 14.

https://remnant.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vadászképző Akadémiák Empty Re: Vadászképző Akadémiák

Témanyitás  Midnight Moon on Szomb. Okt. 15, 2016 12:47 pm

Haven Akadémia

Elhelyezkedés, felépítés
A Haven Akadémia Mistral királyságában helyezkedik el, a Mistral Kereskedelmi Útvonal mentén, egy nagyváros és egy mocsaras, tavas terület határán. Az éghajlati viszonyok miatt gyakran telepszik köd a környékre, ezzel baljós képet adva az iskolának. Az épület maga egy hatalmas, keleti jellegű kastély komplexum, mely kívülről a hagyományos építészeti jellegzetességeket viseli, belülről azonban felújított, modern kinézetű, ellátva mindennel, mely a minőségi oktatáshoz szükséges. Az akadémia több részlegre van osztva, melyek külön épületekben találhatók, ezeket pedig üvegfallal határolt folyosók kötik össze. Az "A" épületben, azaz a főépületben találhatók az elméleti tantermek, könyvtár, tanári irodák, és az igazgatói iroda. Azt mesélik, hogy a főépület alatt hatalmas pincerendszer található, de furcsa módon a tanárok és a diákok mindig kikerülik a válaszadást, amikor kívülálló kérdezi őket a titokzatos járatokról. A "B" épületben öltözők, edző- és gyakolótermek találhatók, de innen lehet a sportpályára is kijutni. A "C" épület a tudományos fejlesztésekre lett elkülönítve; itt vannak berendezve a laboratóriumok és fegyver-szerelő műhelyek. A "D" épületben található a konyha és az étkezők, valamint a kollégium is.
Vadászképző Akadémiák Suli_zpsffyj8xbc


Igazgatóság, tanári kar, és közéleti vezetők
Az egész tanári karra jellemző a közvetlenség, és hogy egyenlő félnek tekintik a diákokat. Az iskola személyzete elhivatott munkáját tekintve, és tudják, hogy a jövőt építik, ezért szigorúan, de igazságosan oktatják a fiatal nemzedéket.
Az iskola igazgatónője Midnight Moon, egy gyönyörű, huszonéves nő, akit igen ritkán lehet az irodájában találni. Diákjaival közvetlen, sokszor már túlságosan is baráti, szeret beleszólni mások magánéletébe, és kifejezetten örül neki, ha valaki olyan tárgyi javakkal próbálja megszerezni kegyeit, mint például különleges alkoholos ital, ínyenc ételek, és triplacsokis torta. Kedvencei az eperpálinka (mindig úgy viselkedik, mint aki be van csicssentve), a szerencsejáték, a harc (szívesen megküzd bárkivel, aki kihívja), és a bacon.
Vadászképző Akadémiák Tanaacuter1_zpsgfogyy1f  Vadászképző Akadémiák Tanaacuter2_zpsilx7cufs  Vadászképző Akadémiák Tanaacuter3_zps47tzwgi1
A Harci technikák elsajátításáért Silver Raylight felelős, 30-as éveiben járó, jóképű, állandóan borostás, ezüstszemű férfi, aki igen közvetlen diákjaival, és ha valaki professzornak, vagy tanár úrnak szólítja, azt a korát érő támadásnak veszi, és szigorú büntetéssel sújtja a diákot. Általában a Silver megnevezést preferálja. Nincsenek kedvenc diákjai, és nem szereti, ha valaki megpróbálja benyalni magát a kegyei közé. Állítólag imádja a nőket, és még az igazgatónővel is volt viszonya, ám ezt semmilyen bizonyíték nem támasztja alá.
Vadon- és földrajzi ismereteket Violet Heart kisasszony tartja, aki egy 30-as éveiben járó végtelenül kedves, és szerény nő. Nehezen tud fegyelmezni, de a négy királyság természeti adottságait, és a túlélési ismereteket a kisujjából rázza ki.
A fegyverkészítést a diákok Graydon Hawk professzortól tanulhatják meg, aki állandóan műhelyében gubbaszt (kivéve, amikor az állítólagos pincehelyiségek egyikében tatózkodik), és eléggé magának való fickó, szereti a szerencsejátékot, és utálja az ostoba kérdéseket. Türelmetlen, és gyakran lobbanékony, akárcsak a fegyverek, amiket készít.
Vadászképző Akadémiák Houmlk_zps0jnpffop
Az iskolai élet és fesztiválok, programok szervezése a Hallgatói Tanács feladata, lényegében ők irányítanak mindent, aminek nincs köze a tanrendhez. A HT elnöke Ivory Bones, harmadéves diáklány, aki diáktársaival ugyan távolságtartó, de mindig kiáll érdekeikért, és igazságosan próbálja irányítani a közéletet. Ő a vezetője továbbá a Fegyelmező Testületnek, akik egy 12 főből álló egység, és a fegyelem betartásáért felelősek. Váltásban dolgoznak, a nap 24 órájában van őrség, és a kollégiumot is ők vezetik. A tanári kar és a HT ennél azonban jóval színesebb, bárki készíthet NJK-t a tanárok közé, amennyiben ezt előre egyezteti velem.


Egyenruha
Az egyenruha viselése csak hivatalos eseményeket, ünnepségeken kötelező, de sokan a mindennapokban is viselik, mert kényelmes, és színhasználata, valamint szabása miatt mindenkinek jól áll. A fiúk fekete zakót és hosszú nadrágot viselnek, melynek széleit szütke passzéval díszíti. A lányok ugyanolyan, csak derékban karcsúsított blézeret viselnek, hozzá pedig szürke kockás rakott szoknyát. Cipő viseletnél a fő szempont a kényelem, de általában fekete színű szokott lenni. Amikor más iskolák között képviselik magukat, a diákok kötelesek bal felkarjukra egy fehér szalagot kötni, melyen az iskola címere díszeleg.


Tanórák és szakkörök
A Haven Akadémián minden tantárgyat magas szinten oktatnak, mely szükséges lehet egy Vadász munkája során. Ilyenek a Grimm ismeret, Harci kiképzés, Vadon - és terepismeret, Méregismeret, stb. A diákok többsége tanítás után valamilyen diákkör foglalkozását is látogatja, ahol további ismereteket, szakmákat sajátíthatnak el. Fontos továbbá számukra az évenkénti Mistrali Regionális Megmérettetés, amit mindig egy selejtező előz meg az iskola berkein belül, és csak a legjobb három diák vehet részt rajta.
Az iskolai élet éjszaka is aktív, legalábbis a peltykák szerint. A pincehelyiségekben állítólag Mignight egy kocsmát üzemeltet, ahol a szerencsejátéké a főszerep. A Haven különlegessége nem csak ebben rejlik. Mivel Mistral a bűnözők kedvelt búvóhelye, az iskola szoros együttműködésben dolgozik a helyi rendőri egységekkel. A diákok hetente egy napot csapatukkal valamelyik városban, vagy terepen töltenek, ahol segítik a rendőrség munkáját, bűnözők után nyomoznak az utcákon vagy éppen a mocsárban feltűnő bűntanyákon.


Előképzettség
Bárki, aki Vadászképző Akadémiába akar jelentkezni, köteles előtte elvégezni egy Harci Akadémiát is, és onnan sikeres felvételi vizsgát végeznie. Ennek nem muszáj regionálisan ott elhelyezkednie, ahol a Vadászképzőnek is - akár az is jelentkezhet a Haven-be, aki a vale-i Signal Akadémián végzett. Mégis, a Haven előtti hivatalos képzést is garantálja egy Harci Akadémia, a Sanctum Akadémia. Ez egy nagyon szigorú iskola, és hiányzik belőle a Havenre jellemző aktív közösségi élet, ám harci kiképzésük kimagasló. A Havenbe mindenki kötelező felvételi alkalmassági vizsgán átesni, mely minden évben változik. Idén a felvételi egy tesztből, valamint párharcokból áll, tehát ahhoz, hogy valaki bekerüljön az iskolába, le kell győznie egy másik jelentkezőt. Játéktechnikai szempontból ez azt jelenti, hogy az előtörténet részét kell képeznie egy párbajnak is.

___________
One does not simply walk into Haven.

Midnight Moon

Midnight Moon

Hozzászólások : 33
Regisztrált : 2016. Sep. 28.

Vissza az elejére Go down

Vadászképző Akadémiák Empty Re: Vadászképző Akadémiák

Témanyitás  Gray Cipher on Hétf. Okt. 17, 2016 7:02 pm

Beacon Akadémia

Elhelyezkedés, felépítés

Beacon, Vale királyságában, a világunk központi területén helyezkedik el, a főváros keleti szélén, egy meglehetősen széles folyó mellett. Az akadémia határai igen messze elérnek, hiszen a Smaragd Erdő és a jellegzetes, Végtelen Ősz tájegysége is az akadémia területéhez tartozik. A csúcsos, kimagasló épületkomplexum vízen és szárazföldön is megközelíthető, bár a diákokat rendszerint léghajók szállítják el az akadémia területére, egyrészt, mert sokkal gyorsabb, másrészt, mert sokkal biztonságosabb is. Leérkezve Beacon előterére, a diákok egy kiterjedt sétányon találhatják magukat, ami összeköti az utat az akadémiával és az impozáns amfiteátrummal. Az akadémia több szárnnyal rendelkezik, infrastruktúrája biztosít minden szükségletet a diákoknak, legyen az ruházat, tudásanyag, vagy elektronika. Az épületkomplexumban található többek között egy hatalmas könyvtár, egy uszoda és nem utolsó sorban egy bálterem, bár legendák keringenek még, egy, a komplexum alatt elhelyezkedő helyiségről is, de ennek nincs bizonyíték a létezésére. Az akadémián belül lifttel is lehet közlekedni, melynek legfelső szintje a központi épületben található toronyba vezet, itt található az igazgató irodája, illetve a hálózatot szolgáltató adótorony is.
Vadászképző Akadémiák Oie_jpg%203_zpshgkqdxpm

Igazgatóság, tanári kar
Az igazgató nem más, mint Gray Cipher, aki maga is vadászként verekedte fel magát a ranglétrán, bár pozíciója megszerzését némileg homály fedi. Egyesek szerint Vale-nek tett, ugyancsak ködös szolgálatai eredményeképp került ebbe a pozícióba, de a hivatalos változat szerint csupán átvette a helyét az előző igazgatónak, aki lemondott egy incidens kapcsán. Gray fiatal és ambiciózus, célja, hogy a legjobb és legkeresettebb vadászokat képezze ki világszerte, éppen ezért az akadémia elvárásai meglehetősen szigorodtak az elmúlt években. Ennek ellenére, a diákok képzését Gray minden esetben a nem túl nagy tanári karra hagyja, akik néhány kivétellel, a korábbi csapattársai és szövetségesei közül kerültek ki. Ő maga az iskola helyzetét és infrastruktúráját igyekszik fejleszteni, de sosem sajnálja az időt némi tanácsra, ha egy diáknak szüksége van rá. A tanárokra egységesen jellemző, hogy odafigyelnek diákjaikra és fontosnak tartják azok előrejutását.
Vadászképző Akadémiák Oie_png%204_zpsvtfygowz Vadászképző Akadémiák Oie_jpg%204_zpsezcvzomg Vadászképző Akadémiák Oie_jpg%205_zpssupaaag5
Kevesen ismerik jobban a kinti világot, mint Braun Mantel. Ez a mindig jó kedélyű tanár, bizony az igazgató korábbi csapattársai közül került ki, óvatos, kifinomult és precíz. A barna kabátos fickó számtalan megbízást hajtott végre míg megállapodott az akadémián, nem csoda hát, hogy mind a grimmekkel kapcsolatos, mind a külvilággal, valamint emberekkel kapcsolatos információkat is ő adja át a diákoknak. Vele egyaránt barátságos a diákokhoz Oni Shade, aki amilyen kedves és elbűvölő mindenkivel az akadémián, épp olyan kíméletlen a harcmezőn. Elsősorban a diákok harci felkészültségéért felelős, de anatómiában és növénytanban is jártas. A legkülönlegesebb és legkülöncebb tanár talán Denim professzor, aki sok mindenhez ért, valaha ott ácsorgott a zsenialitás kapujában, de órái sokkal eredményesebbek lennének, ha meg is jelenne rajtuk. Nincs különösebb baja a diákokkal, de mivel elég magának való és nem veti meg az italt, olykor bizony kihagyja az óráit, egyesek nagy örömére. A legtöbb fakultációért ő felel.

Egyenruha
A hivatalos egyenruha fiúknak, arannyal szegélyezett fekete öltöny, sötétkék mellénnyel, fehér inggel és egy vörös nyakkendővel kísérve.
A hivatalos egyenruha lányoknak, vörös, skót kockás szoknya, barna zakóval, cserszínű mellénnyel, fehér inggel és egy vörös nyakkendővel kísérve.
A diákok egyébiránt szabadon választhatják meg a ruházatukat, amennyiben az alapvető illemszabályokat nem sért.

Tanórák
Az általános tanórák mellett megtalálhatóak különböző, szociális és kulturális tantárgyak más királyságokkal kapcsolatosan, valamint néhány fakultatívan választható képzés, mint növénytan, technika, portan, informatika, állattan, emberismeret stb., csak hogy egy párat említsek. Sajnos ezek terén igencsak tanerő hiányban szenved az akadémia, így egy évben csak három fakultatív képzés indul, ezeket szavazás alapján választják meg a diákok. Mindezen felül az akadémia rendelkezik egy párbajszakkörrel, ahol minden héten megmérkőzhetnek egymással a bátor jelentkezők, természetesen szigorú felügyelet mellett.

Előképzettség
A bejutáshoz erősen ajánlott elvégezni egy harci akadémiát, mint például a királyságban található Signal, de nem kötelező. A jelentkezőknek egy felvételi vizsgán kell részt venniük, ahol a tanári kar elemzi rátermettségüket, harci képzettségüket és általános tudásukat. Ha ezen a vizsgán sikeresen teljesítenek, a diákok egyfajta beavatási szertartáson mennek keresztül, amelynek rendszerint az igazgató dolgozza ki a részleteit és minden évben más. Ez a beavatási ceremónia dönti el, hogy a felvételizők kikkel lesznek egy csapatban az elkövetkezendő négy évben.


A hozzászólást Gray Cipher összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 22, 2016 9:46 pm-kor.

Gray Cipher

Gray Cipher

Hozzászólások : 26
Regisztrált : 2016. Sep. 27.

Vissza az elejére Go down

Vadászképző Akadémiák Empty Re: Vadászképző Akadémiák

Témanyitás  Zwart Kaiser on Pént. Okt. 21, 2016 7:02 pm

Atlas Akadémia
Elhelyezkedés, felépítés
Atlas vadászképző akadémiája a főváros szívében helyezkedik el, hogy ott szimbolizálja a királyság fő értékeit - rend, fegyelem, hűség.
A többi királysággal ellentétben, a katonaság szoros összeköttetésben áll a vadászképzéssel, és minden vadász egyben a hadsereg tagja is lesz tanulóévei végén. Ebből adódóan a szabályok szigorúak, a hierarchia erős, a tanulóktól pedig minden körülmények közt elvárják a fegyelmezett magatartást. Az akadémia épülete leginkább egy katonai erődítményre emlékeztet kívülről, közvetlen légterében vörösen ragyogó "Porkristályokkal". Az elsőre zord külső ugyanakkor magába foglal egy előadótermet, osztálytermet, kollégiumi szárnyakat, étkezőt, valamint egy fényűző báltermet is.
A kollégiumi szobák minden csapatnak külön fürdőszobát biztosítanak, és felszereltségük nem nélkülözi a királyság bőkezűségét. A diákok információgyűjtését a legmodernebb számítógépek segítik, míg kényelmüket is új fejlesztésű berendezések biztosítják.
Vadászképző Akadémiák Oie_png%202_zpspkeuea8q

Igazgatóság, tanári kar
Az akadémia igazgatója Zwart Kaseir, aki egyben Atlas hadseregének a generálisa is. Másik munkája miatt ritkán látni az akadémián, az pedig igazi csodának számít, ha maga tart egy előadást, hisz sokszor még az iskola ünnepségein is csak alszik.
A diákok keveset tudnak róla, egyyesek szerint laza, mások mindenkinél szigorúbbnak tartják, de a megalapozott tények ritkák.
Vadászképző Akadémiák Oie_jpg_zpsox4rlmlu Vadászképző Akadémiák Oie_jpg%201_zpskk5sdao0 Vadászképző Akadémiák Oie_jpg%202_zpsmwjyaiho
Eis Schnee, a világhírű "Por" kitermelő társaság igazgatójának lánya, aki nemcsak az atlas-i különleges egységnél teljesít szolgálatot, de akadémiai tanárként is. Ő felelős az előrehaladott osztályok harci kiképzéséért, és fizikai felkészültségéért. Igazi szakértő ezeken a területeken, az igazgató egyszer azt mondta, hogy Eis még őt is legyőzné egy közvetlen egy az egy elleni harcban. Bár törődik a diákjaival, ezt nagyon ritkán mutatja ki.... Igazából, kőkemény kiképzési módszerei miatt sokan szadistának vallják.
Grau Albert a katonai irányű elméleti tárgyak szakértője. Ezredesként maga is igazi stratéga, és tudását sosem rest átadni tanítványainak.Ugyanakkor nem egyszer éri az a vád, hogy órái unalmasak, tanítási módszere pedig száraz... Bár a fegyelmet már pusztán a marcona küllemével is képes fenntartani, való igaz, hogy előadási módszerei nem túl színesek, ő maga pedig zárkózott, maradi ember.
Du Rath az egyetlen olyan tanár az akadémián, akinek nincs múltja az atlas-i seregben, ezáltal katonai ranggal sem bír. Ugyanakkor szakértelme a vadon, valamint Grimm lényeinek ismeretében megkérdőjelezhetetlen, tekintve egy évtizeden át tevékenykedett aktív vadászként.
Bár a fegyelemtartással neki sincsennek gondjai, ő az egyik legközvetlenebb tanár az akadémián, és nem egy diáknak a kedvenc oktatója.
(Természetesen az Atlas akadémián is van lehetőség általatok kitalált NJK tanárok szerepeltetésére, csak előtte dobjatok nekem egy PÜ-t az illetőről, nehogy a tudtomon kívül átcsússzon valami túl extrém dolog a szitán...)

Egyenruha, diákélet
A vadászképzés mellett a katonai tantárgyak is fontos szerepet töltenek be az intézmény oktatáspolitikájában, ezáltal a hadtörténelem, logisztika, geográfia, stratégia, és modern fizika is kötelezően előírt valamennyi tanuló számára.
A fehér egyenruha viselése sem ízlés kérdése az akadémia falain belül, mindenkinek hordania kell azt, mind órákon, mind ünnepségeken, de még akkor is, ha csak valamiért kimegy valaki a folyosóra.
A szociális élet ugyanakkor aktív, hisz a vezetőség belátja, hogy a diákoknak szüksége van lazításra a szigorú szabályok és előírások falai közé szorulva.
Rendszeresen kerülnek megrendezésre különböző bálok, ismerkedős estek, nemzetközi dáktalálkozók, csoportos kirándulások az országon belül, valamint két havonta mindenkinek jár egy heti eltáv, amelyről nem tesznek fel kérdéseket.... amennyiben a diák vissatér időben.

Előképzettség

A felvételhez előfeltétel egy harci iskola elvégzése, amely bármelyik országhoz tartozhat. Ugyanakkor a bekerüléshez a jelentkezőknek túl kell esniük még egészségügyi, valamint egy pszichológiai vizsgálaton is, amelyeken kiszűrik azokat, akik nem alkalmasak katonai szolgálatra.

Zwart Kaiser

Zwart Kaiser

Hozzászólások : 45
Regisztrált : 2016. Sep. 18.

Vissza az elejére Go down

Vadászképző Akadémiák Empty Re: Vadászképző Akadémiák

Témanyitás  Ajánlott tartalomAjánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.