Játszható fajok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Játszható fajok Empty Játszható fajok

Témanyitás  Midnight Moon on Vas. Okt. 16, 2016 9:45 pm

Játszható fajok

Remnant egy fajokban gazdag világ, az oldalon azonban csak négy játszható faj közül lehet választani. Ezek többsége aurával rendelkező, intelligens, önálló gondolkodásra képes lény, ám ide tartozik a Grimmek családja is, mely több alfajt is takar. Részletes leírást itt találsz a fajokról.

Ember: Egy általánosan elterjedt faj, legtöbben városokban, falvakban laknak, a Négy Királyság azon területein, melyek védettek a Grimm támadásoktól. Rengeteg karrier-lehetőség közül választhatnak; sokan tanulnak valamilyen vadász-képző intézményben, míg mások inkább az egyszerű, polgári szakmák felé orientálódnak.
Választható kasztok: Vadász, Polgár, Hajadon

Faunusz: A faunuszok humanoid lények, akik valamilyen állati jegyet hordoznak testükön, például állatfülek, szarvak, farok, stb. Ez a jellegzetesség minden egyednél eltérő, van olyan is, akiről első ránézésre nem lehet megmondani, hogy faunusz. Sajnos a nagy háború után a faunuszok megítélése sokat romlott, több helyen is kirekesztettként élnek. Kevés emberek lakta területen hajlandóak befogadni a faunuszokat, ezért náluk nagy esély van depresszió, kisebbségi érzet, vagy antiszociális viselkedés kialakulására. A helyzetük Vacuo királyságában a legjobb, itt nagyobb arányban is élnek mérsékelt felfogású faunuszok. A faunuszok nagy része rendelkezik valamilyen éjszakai látással, hőlátással, vagy infralátással.
Választható kasztok: Vadász, Polgár, Hajadon

Android: A legutóbbi robotikai fejlesztések során elérték azt a szintet, amikor egy robotot képesek felruházni nem csak az önálló gondolkodás, de a lélek, ezáltal az aura tulajdonságával is. Mivel küllemre teljesen emberi alakot is felvehetnek, és képesek megállni helyüket a szociális szituációkban, csak nagyon nehezen lehet őket megkülönböztetni az átlagemberektől. Különlegességük, hogy fémtestük sokkal ellenállóbb a fizikai behatásokkal szemben, ezért közelharci készségükhöz szintenként +1 pontot adhatnak (kezdéskor is). Mivel a technológia nagyon új, és kevesen ismerik, ez a faj engedélyköteles (tehát mielőtt nekikezdenél az előtörténetnek, konzultálj egy mesélővel)! További megkötés, hogy android karakter nem lehet Hajadon kaszt képviselője.
Választható kasztok: Vadász, Polgár

Grimm: A Grimmek lélek és aura nélküli szörnyek, akik negatív érzelmekből táplálkoznak. Egyetlen céljuk az emberiség kiirtása. Az általános faj leírást >>itt<< találod, a játszható kaszt leírást pedig >>itt<<.

___________
One does not simply walk into Haven.

Midnight Moon

Midnight Moon

Hozzászólások : 33
Regisztrált : 2016. Sep. 28.

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.