Remnant világa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A Falka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A Falka Empty A Falka

Témanyitás  Zima on Hétf. Okt. 31, 2016 8:03 pm

Phaser


A Falka 34ypeh5
Karakteradatok
Életkor: kb 20~30
Faj, alfaj: Grimm - Ursa
Nem: Hím
Kaszt: Grimm

Tulajdonságok
Megjelenés: Nagytestű, szőrös és fekete. Lényegében szinte teljes megszólalásra hasonlít egy átlagos Ursára, egyetlen különbség az, hogy arcának jobb felén a csontmaszk szét van szúzva és jobb szeme mentén végig az álláig egy hatalmas vörös heg virít, ám a sérülés nem befolyásolja a látását. Szinte teljesen kifejlett példány (korilag), méretileg jóval nagyobb egy átlagos embernél, de még mindig nem éri el az Ursa Major méretét.
Személyiség: Kissé vad és önfejű, ám meglepően szófogadó. Kissé tart a villámlástól és a nagy dörrenésekkel hamar fel lehet bőszíteni, ha nincs szilárd dolog a feje fölött, ami megvédené a „villámlástól”. A többi fajjal szemben nincsenek előítéletei és furcsamód képes megosztozni az általa elejtett zsákmányt másokkal, ez oda vezethető vissza, hogy nem szereti a magányt.
Erősségek (ha van):
- Közelharcban nagyon erős, melyhez talán ösztönösen, de mindig hozzáadja a súlyelőnyét is
- Társaságkedvelő (Grimmek terén)
Gyengeségek (ha van):
- Hangos lőfegyverekkel könnyen felbőszíthető
- Kissé lomha, ahhoz hogy begyorsuljon tiszta, egyenes terepnek kell lennie, de fordulékonysága érthető módon kissé pocsék.

Pontok elosztása:
Harci jártasság: 12
Ellenállás: 8
Öntudat: 5

Történet:

Bár annak ellenére, hogy Phaser elég ideig élt, sosem volt képes teljes mértékben kihasználni a harci erejét. Phaser „családját” egy Vadász mészárolta le és őt magát is megsértette egy súlyos vágással. Phaser ekkor még nagyon fiatal és elég gyenge példány volt, de a vakszerencsének hála sikeresen túlélte az összeütközést… lényegében a Vadász letaszította egy meredek lejtőn, és bár szinte szétzúzta magát az esés közben, szerencsére túlélte az incidenst, bár élete végig viselnie kell az első és igen korai kudarcának nyomát. Elég neheze illeszkedett vissza és kissé visszahúzódottabbá vált a sérülése után. Bár a szembejövő embereket, ha elég erős volt persze széttépte ösztöne által, sosem érzett elégtételt, vagy csillapodó éhséget. Szimplán a bosszú újabb, apró falatjainak egyikeként. Persze fajtájához hasonlóan ő sem érzett semmit „családja” elvesztése részéről, csupán az őt ért sérüléseket, fájdalmakat fizette vissza az emberiségnek… méghozzá kamatostul. Phaser több társsal is szövetkezett hosszabb, rövidebb időkre, nem is mindig a saját fajtájával, de mindig el kellett válnia az útjuknak, vagy mert a társa meghalt, vagy mert már nem tartott igényt az Ursa társaságára. Így Phaser kénytelen vándorolni, mígnem végül találkozhat végül egy olyan Grimmel, aki mellett haláláig ott lehet… vagy míg egy Vadász meg nem öli.

Zima

Zima

Hozzászólások : 12
Regisztrált : 2016. Oct. 27.

Karakterlap
Hovatartozás: Grimm frakció
Valuta: 10 lélek
Pontok:

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.