Kyara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kyara Empty Kyara

Témanyitás  Kyara Aoshirotsurubami on Vas. Okt. 30, 2016 1:07 pm

Karakteradatok
Név: Kyara Aoshirotsurubami
Életkor: 17 év
Faj: Ember
Nem:
Foglalkozás: Tanuló – Haven
Kaszt: Vadásztanonc

Tulajdonságok
Megjelenés: Amolyan megnyerően átlagosfajta lány; nem túl magas, valahol a 165 és a 170 centi között van (mindig azt mondja, ami épp előnyösebb), kilóra meg valahol 50- és 60 között mondja magát (szintén ezek alapján). A haja olyan seszínű; fura árnyalat a lila és a barna között, nagyon sokban függ ez a megvilágítástól – meg attól, hogy kinek melyik szín tetszik inkább. Meg mit lát bele. Eme hajkorona egész sokáig leér neki; a dereka alatt ér véget valahol, de sűrűn előfordul vele, hogy lófarokba, vagy két copfba fogja, elvégre a harchoz, meg a takarításhoz¸ tanuláshoz az sokkal praktikusabb. Egyenetlen frufruja sokszor belelóg szintén seszínű szemébe, ami hasonló színekben pompázik, akárcsak a haja – egyetlen különlegessége, hogy a keleti vonásokat tükrözve kissé mandulavágású. Arca kedves, naivitást tükröző, mosolya kis gödröcskékkel jelenik meg, de ha egyszer felidegesítik, hát, a morcos arckifejezését se feltétlen egyszerű komolyan venni.
Az akadémián kívül általában könnyed, testéhez simuló ruhát hord, mely nem akadályozza őt a mozgásban, a perverzebb, korabeli fiúknak pedig tökéletes figyelemelterelésnek. Általában sötét ruhákat hord, így nem tűnik ki különösebben.
Személyiség: A puha külső egy valamivel keményebb belsőt rejt, mint ez sokaknál előfordul. Naivnak naiv, úgy hiszi, az emberi jó még nem fogyott ki a világból, hiába ütközik folyton ennek ellenkezőjébe. Bízni viszont nem bízik senkiben – az már sokkal inkább a gyenge polgárok dolga, véleménye szerint. Nehezen köt emberi kapcsolatokat, és nagyon gyakran megtörténik vele, hogy lenéz valakit; ám nem az általános dolgok miatt, hanem, mert nem tartja magát a kötelességeihez. Nagyon fontos számára az ígéret, a becsület, a kötelékek ápolása. Nincsenek alapvető ítéletei, viszont egy ember igen hamar el tudja ásni magát nála. Szereti a csendet, az elmélkedést, ezért nem ritka tőle, hogy elvonul rajzolni, olvasni, alkotni akármit; inkább a háttérben él, hacsak nem szükséges előrébb lépnie. Éleslátó, lelkiismeretes és empatikus ember, aki stresszhelyzetben is tud teljesíteni, valamint nagyon türelmes.
Nos, így viselkedik általában… ha nem hozzák ki a sodrából. De ha ez egyszer (nagy nehezen) megtörténik, akkor az önfejűség teljes mintaképe lesz, a diplomata énjét a sutba vágja, és gyakran őrjöng. Eléggé kiszámíthatatlanná tud válni…
Erősségek (ha van): célzás; akrobatika; tanulás; türelem
Gyengeségek (ha van): ha elszakad a cérna, elveszti az ítélőképességét; nagyobb erő kifejtése (nem lendületből); szoros kötelékek teremtése
Felszerelés: Néhány szíj, melyeket főleg arra használ, hogy egybe tudja rögzíteni a nyilait; Scroll

Készségek
Aura és adottság: Az aurája halvány színátmenet valahol a lila és a kék között, elég zavaros színű. Az adottsága még nem ébredt fel (de kérek rá pontot, majdcsak megtörténik), általában azt szokta mondani másoknak, hogy a jó célzását és akrobatikus képességeit köszönheti az adottságnak.

Fegyver
Név: Ignis
Első forma: Lándzsa – egy piros, igen egyszerű kinézetű, nagyjából 2 méteres vékony lándzsa, melynek egyik végén hosszú, kétélű szablya található, míg a másik végén egy kisebb, fullánkszerű penge. Értelemszerűen az egyik felének inkább a vágás, a másiknak pedig a döfés az erőssége. A lándzsa kettépattintható, habár ritkán használja két külön félként.
Második forma: Íj – a kettépattintott lándzsa egyik fele képes íjjá alakulni, a másik fele pedig egy kis deformálódás után nyilakká pattan szét. Ez nagyjából egy tucat nyilat jelent, amennyiben a strapabíróság fontos, ha pedig nem gond, hogy széttörik, akkor ez megduplázódhat. A nyilak nincsenek túl jól rögzítve egymáshoz szétválás után, így megeshet, hogy kilövés után erőbehatásra levegőben kettéválnak.

Pontok elosztása:
Közelharci jártasság: 18
Távharci jártasság: 7
Intelligencia: 13
Auraismeret: 1

Szint: 2
Valuta: 450 Lien

Jártasságok
Úszás 2
Emberismeret 4

___________
Kyara Oie_rounded_corners_zpsgobzjtpp

Kyara Aoshirotsurubami

Kyara Aoshirotsurubami

Hozzászólások : 14
Regisztrált : 2016. Oct. 29.

Karakterlap
Hovatartozás: Haven Akadémia
Valuta: 450 lien
Pontok:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.